onsdag 29. august 2012

Legg ut tittel

Noen ganger i livet tar man valg som kanskje overasker deg selv like mye som det overrasker andre. Man våkner plutselig opp av noe som har virket som et evig langt dvale. Man ser seg nødt til å ta tak i seg selv og riste seg litt i nakken Man er nødt til å forandre fokus og konsentrere seg om seg selv og sin egen fremtid. Hva vil man egentlig? Hvor vil man egentlig? Hva trenger man? Og hva skal til får å komme dit?
Jeg har nå tatt noen valg, noen vanskeligere enn andre. Det ene er at jeg har valgt å fokusere på meg selv og min fremtid. Jeg har begynt på skolen får å sikre jobb i fremtiden.
Det å være årsvikar eller ekstrahjep er ikke noe for meg lenger. Jeg vil ha noe stabilt. Noe å lene meg på, noe trygt.
For meg er økonomi veldig viktig. Det å vite at de pengene som kommer inn holder til de pengene som må ut. Det at det kommer litt ekstra inn slik at man innimellom kan gjøre det man har lyst til er opptimalt.


For 7 mnd siden fikk jeg drømmen min oppfylt. Jeg fikk mitt nye håp. Jeg fikk Molly.
De siste 6 mnd har jeg forsømt meg selv og hundene mine på en måte jeg ikke er stolt av. Hundene har fått alt de har trengt, så de har ikke lidd noen nød, men jeg hadde håp, ønsker og planer for meg og Molly. Disse har jeg ikke fått begynt på enda...
Når man først har kjørt seg så fast som jeg føler at jeg har gjort er man nødt til å ta noen grep får å hente seg inn igjen.
Heldigvis er jeg igang.
Bitene detter sakte, men sikkert på plass og jeg har begynt på den riktige veien. Skritt for skritt.
Jeg føler det tar evigheter, men det er ikke noe som kan pushes frem. Det må ta den tiden det tar.
Men snart.. veldig snart... Da er jeg tilbake, sterkere enn noen gang før, og da har jeg en ivrig og klar  Molly ved min side!!!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar