mandag 16. januar 2012

Endelig litt trening igjen :)

I dag fikk jeg endelig kommet meg på trening igjen. Det var lenge etterlengtet, å både jeg og Tequilla syns det var gaske deilig. Vi kom litt senere enn de andre, men Linda var snill å ble igjen med meg slik at vi fikk trent litt på venstre vendinger.
Tequilla går litt langt unna meg på fri ved fot og jeg mister henne veldig i vendingene, da spesielt i venstre vendinger (og helt om, men det viste jeg ikke til Linda i dag :P)
Så da fikk Tequilla trent litt i dag, litt med meg og litt med Linda :)
Også fikk jeg litt trening i dag, for hunden min er litt liten, og jeg kjente nå veldig på den problematikken mange på hundekursene mine har følt på før; Ikke bøy deg over hunden, bøy deg heller i knærne. Det var egentlig litt synd at jeg hadde lagt kameraet i bilen, for jeg tror det kunne blitt et bra bilde. Linda lo i allefall veldig godt ;) Ikke nok med at jeg fikk en heroin knekk i bena, men jeg følte at jeg liksom måtte lene overkroppen ganske langt bakover også :D

Jeg var flink og tok med kameraet i dag, men jeg var ikke så flink til å gjøre noe med innstillingene før jeg begynte å ta bilder, og heller ikke underveis. For jeg var litt stressa ettersom jeg kom så sent at de andre skulle reise... Men de kornete bildene skal dere få se alikevel :D

Nå må jeg jo faktisk begynne å tenke på hvordan jeg ser ut på trening. Det kom jeg på nå når jeg ser på bildene...

Her er vår private trener igang med litt bakpartskontrolltrening :DJeg føler ofte at hele vår utgangsstilling er litt skeiv, men i dag konkluderte vi med at det er fordi Tequilla sitter så nærme leggen min med rompa, at for at hun skal se meg forbi alle klærne så må hun lene overkroppen og hodet litt ut :)
Men litt skeivt ser jeg jo at hun sitter, men ikke halvparten så ille som det føles!!