onsdag 17. oktober 2012

Lykkerus


Jeg er ikke lenger mellom barken og veden, jeg er på vei til et sted så fullkomment at jeg ikke skjønner det helt selv enda.
Jeg svever på en rosa ventesky. Jeg planlegger, tenker og drømmer meg bort KONSTANT.
Smilet sitter lett og jeg merker at en sterkt savnet energi er på vei tilbake.

Selv om jeg gleder meg veldig til å flytte inn i mitt eget hus er det allikevel veldig vanskelig for meg å føle på. Det er litt surrealistisk... Egentlig veldig surrealistisk :P
Jeg klarer ikke helt forklare hvordan jeg har det akkuratt nå, eneste jeg er helt sikker på er at denne overveldende, eksplosive lykken er noe av det beste jeg har vært borti på år og dag.

Nå bruker jeg en del tid på å finne ut hva jeg mangler. Og det er jo, som mange ganger før, veldig mye.

Her er en liste over det jeg kommer på nå. Så om noen der ute har noe de vil kvitte seg med så tar jeg imot det meste med STOR takk:)

Komfyr
Klesskap 
Fryser
Gryter og Kjeler
Snørfreser ;) ;) ;)
Tv
Dvd/Blueray spiller
Tørketrommel ;) ;) ;)
Vaskemaskin


Ja, det var noe av det jeg kom på nå...

God natt

Her skal jeg bygge og her skal jeg bo...

Når jeg stod opp i dag var jeg absolutt ikke i form. Jeg var pjusk og dårlig. Så dårlig at jeg måtte melde avbud på jobb i dag. Formen var elendig og jeg så får meg en dag i sofaen. Med stemningen allerede litt i bånn pga en altfor tidlig fraværs dag i ny jobb må jeg si at jeg ikke så mye lys i tunellen når budrunden på drømme huset ble startet ganske tidlig..
Jeg tenkte at jeg får ve vente til nærmere 12 får å se hva budet ligger på da, for så å vurdere om det i det hele tatt var håp for meg. Kvart på 12 slo jeg til med mitt første og eneste bud...
Kl 12 ringte tlf og jeg var blitt HUSEIER!!!

Endelig var drømmen blitt virkelig. Jeg fikk kjøpt meg et lite rødt hus på landet!!!
Her skal jeg og hundene bo fra og med 9 november 2012.
Dette er mitt hus, min hage og mitt prosjekt!! :D Jeg er sååå utrolig lykkelig.
Det er litt å gjøre her, men med gode, snille,hjelpende venner kommer dette til å bli mitt drømme hus!

Nå er puslespillet endelig ferdig. Jeg kan lene meg tilbake og bare nyte synet av det. Og etterhvert når tiden er inne, så kan jeg kjøpe en fin, fin ramme og henge bildet opp på veggen ;)

søndag 14. oktober 2012

På valpebesøk

På lørdag tok jeg og Molly turen til Heidi etter jobb får å se hvordan det stod til med valpene hennes.
Molly fikk seg en liten overraskelse da hun valgte å følge etter Heidi inn, mens jeg sto igjen ute. Tror ikke det var 10 små valper hun forventet skulle komme løpende ut :PJeg beklager at bildekvaliteten er utrolig dårlig. Aktive valper og mobilkamera var vist ikke helt tingen. Får ta med onkli kamera neste gang :D