tirsdag 19. mai 2015

Willacarras Blue Star Enzo ønsker seg fortsatt et nytt sted å bo.


Nå har jeg hatt denne gullgutten lenge nok til at vi har blitt litt kjent, så da er det lettere for meg og si noe om han :

Enzo er en krutttønne uten like, han er rask og lett på foten, og klarer både å finte ut og å innhente mine maller om han finner det for godt.
Han er hol som få og trenbar til tusen. Så når han skjønte at han ikke skulle spise av meg fingrene når jeg serverte pølse så ble treningene våre riktig så morsomme.

Nå kjenner ikke jeg rasen spesielt godt, men som brukshund syns jeg han ser lovende ut. Han er ikke super hard på leken, men med litt arbeid så er nok den på plass.
Jakta er der, men han er foreløpig ikke så keen på å kampe.
Nesa funker veldig bra. Jeg har bare trent litt markeringer og fritt søk, samt et par små spor, og han ser ut til å syns dette er veldig morro.


Når det kommer til hverdagsdelen kan man virkelig ikke ønske seg noe mer. Han går pent i bånd, stikker ikke langt når han er løs og han elsker kos. Han er den av hundene som er lykkligst for å se meg når jeg kommer hjem :P
Han er nå vandt til å sove i bur, og å være en del i bur om dagen ettersom mitt lille hus ikke syns det er så kult å ha to 7 mnd gamle valper springende rundt :PEnzo kommer fra kennel Willacarra  (https://willacarra.wordpress.com/author/willacarra/).

Hans mor Cita er i elite i lp, har godkjent ferdselsprøve med tittel BH, trener kreftsøk og er i tillegg pen nok til å ha fått tittelen som utstillings champion.
Helse: hofter og albuer A, øyelyst fri. DNA testet PRA B, PLL A, Prcd4 A. Fri rtg for DISH Ulfi, far: Konk i det sveitsiske bruksprogrammet i høyeste klasse. Utstillings champion.
Helse: hofter og albuer A, øyelyst fri, DNA tester, PRA A, PLL B prcd4 A, fri rtg for DISH


Naava, bestemor: Driver med Ag, SAR, servicehund/besøkshund.Søskene:

Evita. Under godkjenningsprogrammet for å bli kreftsøkshund. Trener lp

Egil trener lp og uts

Emmi trener heelwork to music

Yumi trener SAR

Eddie gårsd og familiehundOm du kan tenke deg en spretten, aktiv og leken liten krabat så ta kontakt med Linda: 90998340.