fredag 15. februar 2013

mandag 11. februar 2013

Jeg HAR blitt lurt!!!

Jeg er 1 meter og 68 cm lang, eller høy om du vil. Så når jeg kjøper en dyne som er 2 m x 2,2 m regner jeg med at uansett hvilken vei jeg snur og vender på den dyna så vil den dekke meg fra tuppen av toa til over hodet.. Med andre ord, jeg vil alltid ha dyne på hele kroppen. Jeg har sjeldent dyna over hodet, noe som igjen vil gi meg noen ekstra cm som jeg kan bruke til å pakke inn føttene ekstra godt.
Nå har det seg sånn at jeg stort sett hver natt snur dyna rundt og rundt får å få den lengste siden til å dekke meg.... For av en eller annen grunn er 2 meter ikke nok til å dekke meg... Og vet du hva.. Det er ikke de angivelige 2,2 meterene heller. Jeg kan ikke ha dyna brettet under føttene og samtidig dekke skuldrene.
Dette er noe som har irritert meg lenge.. Og jeg må inrømme at jeg har målt meg selv mange ganger for å sjekke om jeg plutselig skulle ha vokst 30 cm. Men tro det eller ei. Det har jeg ikke gjort!
Så idag slo en tanke meg, tenk om jeg har blitt lurt.
For litt siden fant jeg ut at det lønner seg og se på kiloprisen når man kjøper ost, for det er faktisk sånn at på noen av disse store pakkene med ost så er det dyrere kilopris enn på de små!! Her hadde jeg gått lenge og kjøpt store ost fordi jeg trodde det var mest økonomisk og jeg tok FEIL!

Så i dag dro jeg dyna ut så lang jeg klarte og hentet meg en tommestokk.
 Som mange av dere sikkert vet så er en tommestokk 2 meter..

Så i dag lærte jeg noe nytt.. 2,2mx2m betyr egentlig 173,5x174,5

Jeg har blitt lurt igjen!!!