lørdag 15. januar 2011

En fin helg så langt...

Ja, da er det lørdag kveld og formen er redusert i dag. Hadde en kjempe trivelig kveld i går. Hanne, Lene, Hege og Anne var på "innflytningsvors" hos meg. Vi spilte kortskalle og prøvde oss på singstar før formen var såpass at vi tenkte at det var på tide å dra på byen :)I kveld er det en rolig kveld for meg. Jeg var en tur hos Maylinn i stad og spilte kort. Det var veldig hyggelig. Kommer stadig på hvor mye jeg liker å spille egentlig. :)
    Nå sitter jeg i sofaen sammen med Tequilla og ser på tv.. Vi drømmer oss litt bort. Ser på treningvideoer på youtube og fantaserer om hvor flinke vi skal bli.
Vi har tilogmed vært på nkk.no og bestemt oss for hvor og når vi skal starte kl 1 LP. Og jeg kjenner allerede nervene komme.
Dato og sted vil selvfølgelig være hemmelig til det hele er overstått. Men dere skal få følge oss under trening på vei til å nå målet vårt :D


 

tirsdag 11. januar 2011

En hyggelig kveld:)

Da er jeg kommet meg vel hjem etter en kjempe hyggelig kveld hos Anne. Det er ikke ofte vi pleier å tilbringe kvelder sammen, men det er allitd god kvalitet :) Kan nok hende i får litt mer tid sammen nå som jeg har mye ekstra tid :)
Etter noen herlige timer med god skravling, te og litt snaks var det på tide og reise hjem igjen. Heldigvis så vet alltid Anne råd. Og jeg fikk lpne diverse serier og filmer som kan underholde meg fremover.
Dette er ikke noen hvilkensom helst filmer, men filmer med litt man kan "sikle" på :P
Natt i natt.

pho.. trening tar på :)

Idag er det tirsdag og jeg har fri. Stod opp tidlig fordi jeg skulle til ortoped. Jeg skal få såler. Noe jeg håper vil avlaste knærne mine littegrann.
Nå er det jo januar, men ute så får man til tider litt vår følse. Det er pluss grader, det regner så vidt og når sola titter frem må man passe på så man ikke blir lurt.. Det er fortsatt vinter..
Dette været gjør at bakken er full av slafs og vanndammer. Så det fristet lite å jogge idag. Men turer er det blitt. En lang og noen korte.

Så istedet er det blitt inne trening. Situps blir det tatt en del av og tapre forsøk på push up. Vet fortsatt ikke helt hvordan man skal ta de, men trening er trening :P hehe..
Så ble det en halvtime på steppemaskinen og jeg var flink og brukte de armtreningene også.. 30 min er egentlig ganske lenge på den maskina fant jeg ut. Riktig slitsomt var det!!!

Etter en god dusj og litt hvile bærer nå turen over til Anne. Gleder meg :)

søndag 9. januar 2011

En sunnere hverdag...

Det er nå sånn at når man bare har seg selv og hunden å tenke på, så får man brått litt mer tid.
Jeg har jo lenge merket at formen er blitt dårligere og at ting kanskje disser litt mer enn ønskelig.. :P
Det litt kjedelig å bli skikkelig adnpusten etter du har løpt 1-2 runder på agility banen. Så, lenge har planen vært å bli litt sunnere og litt sprekere.
Og i dag var min første dag på en ny hverdag.
Det er ikke det at jeg pleier å spise så mye unsunt eller drikke så mye usunt. Det er mere det at jeg er i skikkelig dårlig fysisk form. hehe.

Men dagen i dag startet med 3*10 situps, diverse ben øvelser. og 20 min på tråkke maskin. :)
Den treningsplanen jeg skal begynne å følge er ikke helt ferdig enda, så foreløpig blir det litt ymse øvelser :P

Frokosten ble en omelett med paprika og purre :)
Og dette ble middagen:
Etter middag ble det en lang tur. Først gikk vi i ca 1 time.. når vi da nærmet oss hjemme ble det intervall jogging i 15 min. :)