tirsdag 21. desember 2010

Kaldt kaldt kaldt..

I går var jeg en tur på besøk hos Maylinn, mens Tequilla satt i bilen i påvente av tur. Mens hun satt der å ventet fant hun selvfølgelig noe godt å kose seg med, en dent eske, et uåpnet brev og en kokosnøtt fylt med alskens herligheter som fuglene skulle ha fått. Nå skal det sies til mitt forsvar at jeg ikke har brukt den bilen på et par mnd, så jeg hadde liten idè om hva som befant seg inni der.
  Klokka gikk og gradene på gradestokken passerte -13 grader. Jeg og Tequilla dro av gårde for å gå tur med vår nye venn Happy..
Vi kledde på oss både varmedress og dekken, men potesokkene hadde jeg ikke med. Vi kom sånn ca 10 m før Tequilla begynte å halte. Jaja, tenkte jeg. du går det vel av deg.. Etter noen flere meter måtte jeg sjekke at det ikke var noen sår... Neida ingen sår, så vi tuslet videre. Hun sluttet etterhvert og halte og vi kom frem til veien der de skulle slippes. Da løp hun rundt og det så ut som alt var greit ;)
Men så plutslig var det som om hun husket hvor kaldt det egentlig var. Da haltet hun nemlig ikke bare på 1 ben, men på 3.
Så da var det bare å snu da...
Men neste gang. Da skal vi ha potesokker med!!!!