tirsdag 19. januar 2016

Introkurs i Mondioring

I helgen var Hanne Lotte og jeg på et introkurs i mondioring.
Vi var proppfulle av forventning og spenning når vi møtte Siv Svendsen og Jesper Borgryd lørdag morgen.
Vi har jo begge trent bittelitt fra før, men vi er veldig ferske i sporten allikevel så jeg tenkte at et introkurs er på sin plass :)

Jeg har ikke tenkt å gå i deltalj på alt jeg lærte, men jeg vil få frem at denne duoen fyller hverandre utmerket. De har veldig mye å lære bort og de får det meste til å føle delvis enkelt.
De forklarer slik at man forstår og de hjelper deg til å lykkes.

Jeg har fått masse ideèr til hva jeg skal jobbe med fremover og hvor jeg skal ha mitt fokus.
Jeg har funnet ut at det er fryktelig mye jeg kan gjøre på egenhånd eller med en treningskompis, Jeg må faktisk ikke ha en super dyktig figurant tilgjengelig hele tiden ;)

Vi har selvfølgelig filmet en del i helgen, og selvom kvaliteten på selve filmen ikke er best, så har jeg allikevel fått bekreftet det jeg trodde. Jeg trenger mer trening i å belønne med leker. Det ser nesten like kaotisk ut som det føles :P

Frk.Valp har imponert meg i helgen. Jeg som alltid syns det er litt skummelt å være på kurs, har faktisk ikke stresset i det hele tatt denne helgen. En stor del av det skyldes behagelige innstruktører, men den viktigste delen er at Kalisi faktisk har vært super kul å jobbe med. Hun har ikke vært like "tung" å motiviere og hun har holdt fokus bedre enn hva hun noen gang har gjort før.
Kanskje selv hun begynner å bli voksen ;)

På vei hjem var vi så fulle av motivasjon og innspirasjon at vi så oss nødt til å gjøre et par stopp. Vi fant ut at for at vi skal kunne fortsette treningen slik vi ønsker så var det et par ting vi trengte.
Så etter en god del stopp fikk vi fylt bilen med diverse rekvisitter,


Så nå er jeg klar!!!
Jeg har selvfølgelig også laget en liten film for de som er interessert  :)