lørdag 22. januar 2011

Lørdagskvelden...

Da var det lørdag og kveld igjen da! Deilig å bare ligge her i sofaen og nyte tv'en. Er lettere redusert i dag ettersom det var "nyttårsbord" med jobben i går.
Det var KJEMPE trivelig.. Koste meg masse. Var hjemme mellom 4 og 5 tror jeg. :)
Våknet i sofaen på morran i dag, så var nok rimelig bedugget gitt :P hehe.

I morgen venter nok en hundetrening. Gleder meg..
Tenker at det da skal være masse trening på stå under mars og avstands komandering..
Må prøve å få lagt på mer og mer utfordrene forstyrrelser også..
Gleder meg!

Adios så lenge.

torsdag 20. januar 2011

Enda en dag straks over.

I dag har jeg hatt fri. Jeg og Tequilla har nyti det fine været ute. Ikke like mye som vi kanskje burde, men ble da en grei tur i alle fall.
Nå er vi nettopp kommet hjem fra trening og jeg er like fornøyd i dag som sist gang.
I dag gikk vi gjennom lineføring med venninger og vi hadde stå under marsj.
Fikk igjen noen "aha" tips på lineføring. Både i forhold til tempo og bakpartskontroll. Vi skal trene på dette med å gå sidlengs blant annet.. :)
På stå under marsj skal vi starte litt på nytt. Ved bruk av godbit skål og "værsågod" skal vi prøve å få en pang stopp! :) Gleder meg til å se hvordan dette vil funke.
Vi skal også trene på dette med å stå rolig mens jeg beveger meg rundt henne.
Må si at dette å trene hund bare blir morsommere og morsommere!! :D

onsdag 19. januar 2011

Noen tanker...

Jeg opplever at også jeg får nok av livets motgang innimellom. Jeg føler at også jeg deler mye av min indre frustrasjon og annen "dritt" med mange.. Innimellom så føler jeg tilogmed at det kan bli litt mye av det negative.. Jeg tenker ofte at jeg kanskje har litt feil fokus og at meste parten av mine samtaler med venner kanskje inneholder mer neagtivt enn positivt.. Ofte når jeg reiser fra et besøk eller når jeg legger på i tlf tenker jeg at jeg har tatt mye plass..
Og alt dette blir så feil når jeg alt i alt er veldig fornøyd!! Jeg har det veldig bra for tiden, og mener jo egentlig at jeg stort sett har hatt det ganske bra.. Selvfølgelig har jeg hatt tøffe perioder i livet jeg også, og fortsatt møter jeg veggen innimellom. Men med den sekken jeg har på ryggen og med di vennene jeg har, så føler jeg meg utrolig sterk. I tillegg har de siste årene gitt meg et mye nærmere forhold til min familie.

Når jeg legger meg om kvelden er det heller sjeldent at jeg tenker - uff for en dag.. Som regel legger jeg meg smilende og tenker på hva som kan vente meg når jeg våkner...
Når jeg våkner er det sjeldent jeg at jeg gruer meg til dagen, eller har mest lyst å bli liggende. Jeg bruker som regel et parr min på å planlegge dagen i korte trekk. (også legger jeg inn et ønske/håp) .

Så fremover skal jeg prøve å dele mer av mine positive ting og jeg skal prøve å ha mer fokus på andre enn meg selv. (tror jeg egentlig har det, men at det kanskje ikke virker sånn alltid).
Jeg skal prøve å heller legge frem utfordringer med evt løsninger og jeg skal tenke før jeg prater..
What comes aroud, goes around. Og det har jeg opplevd mye av. Både positivt og negativt..

Så et litt økologisk liv, her kommer jeg :)
Godt for meg, godt for andre!!

tirsdag 18. januar 2011

Ny dag, mange ting .. :P

Mmmmm. Sofa kos er virklig undervurdert altså.. Er så deilig å kunne legge hundeteppet i sofaen og ha Tequilla i armkroken når man slapper av forran tv'en :)
Idag har vi hatt en action fylt dag. Først våknet jeg til ingen internett  :O Det var jo ganske krise.. I tillegg hadde jeg ekstreme smerter i nakke og skuldre. Og det følges gjerne av en enorm hode pine... I dag var det faktisk så ille at tårene trillet når jeg våkna..
Så bare det til fysioterapauten som jeg hadde time hos. Hun lånte meg en pute som jeg skal prøve.. (så nå gleder jeg meg til i natt ;) )
Etter var lille utflukt litt hit og tid (tequilla var med) så var det hjem og prøve internett litt til.. Ingen hell. Men så ble jeg minnet på at det stikker ut en kabel rett ved siden av tv benken min.. så jeg tenkte jeg skulle prøve den..
(det er den korte lille ledningen)Da oppstod neste problem. Jeg måtte nemlig flytte benken får å få plass til pc'en og da gikk noe galt.. Den raknet!!! IKEA BENKEN MIN LØSNET FRA HVERANDRE.. Det spriket både her og der.. Og oppå benken står en GIGA tv.. En tv jeg ikke under noen omstendigheter klarer og løfte selv..
Naboen var ikke hjemmet og jeg stod hjelpeløs igjen.. Heldig som jeg er så fins det snille mennesker der ute, så etter en tlf samtale var redningen på vei. Tv'en ble flyttet ned, benken reparet og tv'en flyttet opp igjen :D

(den er STOR og TUNG altså)

Så var rett i dusjen før jeg reiste av gårde får å trene litt hund. Først måtte jeg innom biltema å kjøpe en litt lenger kabel, slik at jeg kan sitte i sofaen med dataen i fange (eller på bordet)

Treninga gikk veldig bra. Det var Hanne, Lene, Kim og jeg. Tequilla gjør virkelig fremskritt og det er morro å kunne lære bort en del av de tingene vi selv nettopp har lært.. Håper de kommer til nytte :)

Vi var forresten i byen i går å miljøtrente litt. Men etter en oppvekst i oslo, så var det egentlig ikke noe sak å gå i Tønsberg :P hehe

søndag 16. januar 2011

Det er et vanskelig og viktig valg det å velge seg en rase..

Da har jeg vært en tur hos Lene å trent litt hund. Mest sofakos, men litt hund også..
Og jeg kjenner fortsatt veldig på dette med en nytt lite håp. Jeg har veldig lyst til å ta Tequilla til nye høyder. I hvertfall se hvor langt vi kan nå.. Men tenker også mye på det å kunne ha et lite nurk og starte helt på nytt med også.

Hver gang jeg ser i en hundebok eller ser en Malle på trening er jeg OVERBEVIST om at dette er hunden for meg..
Men så når jeg er på trening og ser alle borderne som er der, så tenker jeg; hmmm... kanskje jeg skulle tatt en border...


Det jeg vil ha hunden til er; Agility, Lydighet, tur, lek og morro. Har veldig lyst å kunne prøve meg på spor og rundering også...


Så... Hva mener dere der ute? Og hvorfor??
Hjelp meg litt på vei takk :P