søndag 17. juni 2012

bursdag og harryfest i gryte ;)

Jeg har hørt at det er bedre sent en aldri. Så her kommer et lite innlegg fra Harryfesten som var arrangert i gryteveien i sammarbeid med folket fra Strongman road.

Vi var altså invitert til Frank sin 30 års dag og dette skulle bli en fest utenom det vanlige. For Frank arrangerte ikke dette alene. Han fikk hjelp fra naboene, som bor i Strongman road.
Så her kommer noen filmer og et par bilder. Jeg anbefaller deg som skal se på filmene og skru av lyden, for jeg er ikke så god på film redigering, så all heiing og skriking er med på filemene. Enjoy.

Denne traktoren var det første vi så når vi svingte inn på gårdsplassen. Mannen på traktoren (Erik) kom ikke på før senere :P
Festen startet med grilling og hygge..

Så, etter maten hadde sunket og folk hadde fått litt innabords, var det duket for kveldens konkurranser..
Måtte den sterkeste vinne....

Første del var gubbe bæring. Noe Lene (ufrivillig) og Pål var med på. Syns de gjorde det kjempe bra jeg!! 
 

så var det trekking av bil....
Om du ikke har gjort det allerede er det nå lurt å skru AV lyden på dataen....
 Først ut er de tøffe gutta..Etterpå måtte damene vise hvordan det skulle gjøres :P


Så var det duket for siste konkurranse. Det var å rulle dekk. Det "lille" dekket lengst vekk (til venstre) var visst dame dekket.:O Noen fikk det til.....andre måtte kaste inn håndkle..

Det er ikke så mange bilder av mange grunner... Men kveldens/nattens høydepunkt er heldigvis blitt kapret for evig og alltid. Den beste gaven Frank fikk, fikk han sent på nattes tid ;)

Først syns han det var meget ukomfertabelt,

  men så en trapp lenger unna....
 så var det ikke så ille lenger.... :P
 hæpp hæpp :D