tirsdag 8. mai 2012

Endelig faller bitene litt på plass :D

Jeg har frem til nå kun gått tur med begge hundene samtidig 2 ganger. Og begge gangene har jeg "angret" etterpå. Siden Tequilla ikke alltid vet hvordan hun skal oppføre seg når man møter andre hunder har jeg bevisst luftet de hver for seg. Jeg ønsket at Molly skulle få sine egne erfaringer i møte med andre hunder, sånn at den dagen Molly er med når Tequilla blir dust, så vil hun ikke bry seg.

Drømmen har vært å kunne gå med begge hundene i seler forran meg. Og nå som jeg har fått magebelte og diverse seler ble drømmen desto sterkere. Så da bestemte jeg meg får å lære Molly å gå i sele, litt sånn passe forran meg ;)
Siden dette gikk veldig bra, koste vi oss med litt springing....


Bading.....


og til slutt slappet vi av litt :)


Så i dag, tok jeg mot til meg. Jeg koblet begge hundene i en line, spendte dem fast i meg og begynte å gå...
 Med friskt mot gikk jeg. Sola skinte deilig og når det ble akkuratt litt for varmt kom det et lite vindkast ;D

Det ble en del justeringer får å få begge hundene til å gå inn i siden, men etterhvert gikk det bedre.
 Vi møtte bare 2 hunder på turen i dag, selvom vi gikk i ca halvannen time. Men det som overrasket meg var hvor bra det gikk.
Jeg fikk hundene inn på en fri "på plass". Det vil si at de bare går ved siden av meg, ingen kontakt er påkrevd :P Og hundene gikk der som om de aldri hadde gjort noe annet!!!!!
Når vi da hadde passert hunden sa jeg frem, og hundene "løp" til enden av båndet og vi gikk videre...
Hund nr to vi møtte gikk forsåvidt også veldig bra, men jeg var litt for sen til å ta de ved siden av meg, så Tequilla kom inn i "krypen" sin. Men ingen utagering eller stopp, så det syns jeg var bra :D-hm... det er noe der borte..
 - eller, nei,det er noe her borte...


 - åja, det var sånn her vi skulle gå.