fredag 7. februar 2014

For en fantastisk start på dagen :D

Som nattevakt har jeg nå lært meg et par ting som er veldig viktige for å få en best mulig vakt.

1. Ha på komfortable klær. Joggebukse er tillatt, med mindre jobben kommer med en uniform.

2. Ha med nok varm drikke. Kaffe, Te, Kakao. Hva som helst egentlig som du kan helle nedpå når nattefrosten intar kroppen.

 3. Ha med tidsfordriv. Blader, bok, laptop, film osv. Med mindre jobben din er veldig hektisk. Da er ikke dette punktet så viktig.

4. Ha med mobillader!

5. Ha med noe å spise. Jeg blir i allefall veldig sulten fra 0500.

Når jeg skal være nattevakt et nytt sted så har jeg alltid på meg litt mer ordentlige klær første natta. Mest for å sjekke kulturen, men også for å gi et godt førsteintrykk..
Jeg pleier også å ta på litt sminke. Av samme grunn som klesvalget egentlig.

Det er kun 1 natt jeg gjør dette. Når jeg er på jobb, så er det nemlig bare meg og brukeren. Og brukeren sover som regel store deler av natten, og når de ikke gjør det, så er det uansett mørkt.

De siste nettene har vært bittelitt annerledes, men det er bare fordi jeg har jobbet i et bygg hvor det også jobber andre mennesker. Disse menneskene så jeg kun om jeg trengte hjelp eller om jeg måtte ut av rommet for å strekke på bena.

Jeg fulgte den samme prosedyren som alltid. Litt mer hyggelig kledd natt nr 1 og mer og mer slaskete utover uka.
I natt var min 4. natt og for å kompensere for de smale, hovne øynene som har fulgt meg siden jeg stod opp tok jeg på maskara.  Ellers må jeg innrømme at alt var som det pleide.

Man blir litt mer forfengelig når man vet man skal treffe andre mennesker, så i løpet av natten har jeg opp til flere ganger flyttet på det som en gang var nyvasket hår for å se litt mer oppegående ut enn hva jeg følte meg.
Og det var først når jeg så meg i speilet når jeg kom hjem jeg la merke til at antibakk får håret ditt til å se veldig fett ut....

Når kl omisder slo 0800 var det på tide og forlate det lille rommet jeg har gjemt meg i i løpet av de siste nettene.
Jeg myste kraftig når jeg kom ut i gangen og så lyset  for første gang på xantall timer.
jeg klødde meg også noe veldig i øynene bare for å forsikre meg om at det som evt var igjen av maskara ble gnidd ut over de veldige posene under øynene.
Jeg tok en kraftig åndedrag for å våkne litt, men jeg må innrømme at jeg egentlig holdt på å ta livet av meg.. Etter det prøvde jeg å bare puste utover. ( Memo til neste gang. HUSK tannkrem og tannbørse)
Så tuslet jeg bortover den lange koridoren som førte bort til flere koridorer samt et stort fellesområdet som samlet alle som kom både med heis og i trapp.
Og der sto jeg da.. og kikket rett på alle de ufattelige velstelte og ikke minst utrolig kjekke legene..


Jada, jada. det var noen kvinner der også.. og det hjalp egentlig ikke...
Så da snudde jeg på flisa og begynte å puste innover i stedet mens jeg prøvde å hente frem et bittelite smil..Jaja...


HA EN FIN FREDAG FOLKENS!!


God natt...