onsdag 24. april 2013

Koser meg som overaktiv! :)

Da nærmer helgen seg med stortskritt. Og jeg jobber på spreng for å rekke alt jeg må rekke denne uken. Uken skal inneholde en grei dose jobb, litt skolearbeid, en smule "trene seg selv trening", en mye større en vanlig dose trening (siste innspurt), premiejakt og underholdningsbidragene skal ordnes.
Det er nemlig Vestfoldsamlinga i Nrh denne helgen. Jeg skal prøve meg på apellen med Molly.
Noe som innebærer at vi burde vært mye flinkere på mange ting.
Apellen inneholder:
*tilgjengelighet
*fri ved fot
*fellesdekk i 5 min med skjult fører.
*apportering av 2 fremmede gjenstander. (kan være hva som helst bortsett fra tre og metall)
*inkalling av løs hund

Den eneste øvelsen jeg er 99% sikker på er inkalling av løs hund ;)

I tillegg til å trene på spreng til denne testen sitter jeg da i "underholdningskomiteen." Og det skal sies at man bruker hodet en del for å lage noe som kan være kult for alle. Når ideen er i boks er det bare det praktiske igjen som må ordnes. Og denne gang innebærer det en del skriving for min del...
Det andre komiteen (som kun består av Silje og meg) har bestemt seg for å bidra med er premier. Så nå har vi vært på tiggerunde etter sponsorer. Foreløpig har vi vært så heldige at Rimi, Prix, Krizo og BorgenMølla alle har stilt med noe stas hver. I morgen skal jeg videre på jakt etter premier, slik at vi har noe folk er villig til å sloss for, og at vi har nok til alle ;)
Jeg må jo si at jeg syns det er flott at nærmiljøet ønsker å stille opp for en så bra og viktig organisasjon!!!

Jeg gleder meg utrolig mye til helga, og jeg håper virkelig deltakerene vil sette like stor pris på "underholdningsbidraget" som det jeg kommer til å gjøre ;)

I tillegg gleder meg meg masse til en hel helg full av trening!!!!

tirsdag 23. april 2013

Frustrertblogger.no

Noen dager er fylt med intrykk, opplevelser og tanker som jeg har lyst til å blogge om.
Ting som jeg føler betyr noe, ting jeg tror kanskje engasjerer mange fler enn bare meg.
Jeg har lyst til å skrive et blogginlegg som folk har lyst til å lese, som folk finner såpass inspirerende eller bra at de ønsker å dele den med andre..
Men når jeg setter meg for å prøve å skrive disse innleggene kommer jeg til kort.
Jeg kan for lite... Ofte er det tanker rundt barn, oppdragelse (som obeservatør fra utsiden), barnevern, "voksenrollen" som barnehageansatt, hundehold, og krig og fred og sånt..
Hver gang jeg begynner å skrive stopper det seg selv ved at jeg ikke har noen harde fakta å slå i bordet med. Når jeg leser andre sine slike blogginnlegg ser jeg at de stadig henviser til uttalelser gjort av forskere eller andre meget smarte "kjente" personer.
Jeg derimot sitter bare med mine egne tanker. Ofte er det ting jeg har lært på skolen eller i andre settinger som jeg har lyst til å dra inn, men fordi jeg ikke aner hvem som i utgangspunket har sagt de tingene jeg tenker på, så lar jeg hver.. Og i tillegg blir jeg alltid litt usikker på om jeg husker rett..

Inni hodet mitt høres ting nemlig så forbaska fornuftig ut. Og innimellom når jeg prater med andre blir jeg overrasket over hvor bra det jeg sier er.. Men når jeg prøver å få det ned på "papiret" så blir det plutselig ikke så bra alikevel.... :/

Dette plager meg litt. For jeg er veldig gla i å reflektere rundt ting, og jeg er veldig glad i å skrive. Og jeg er veldig gla i å dele tankene mine med andre..... Og da er det veldig irriterende når jeg ikke klarer å få det like bra ned på papiret!!!

Så nå tar jeg med meg frustrasjonen å kryper til køys. Kanskje jeg sender en ønsketanke til noen som vil høre de.. og kanskje, kanskje våkner jeg opp en dag som en super bra skribent!!! ;)