torsdag 22. september 2011

Hund på jobb :)

Nok en gang har jeg fått mulighet til å ha med Tequilla på jobben. Denne gangen ble hun med i dyrebutikken. Hun fikk ligge bak på "kontoret" vårt.
Der var det en vel brukt pute som alle de andre hundene har ligget i og et stort ben. Jeg prøvde å få Tequilla til å legge seg i senga, men det ville hun IKKE. hehe, luktet nok litt for mye. Hun la seg heller under skrivebordet hun. Jeg satte noen pappesker som sperre så hun ikke skulle komme ut i butikken. Det er jo en dyreklinikk vegg i vegg, så det var nok hyl og bjeff i hele dag. Tequilla derimot var helt stille. hun satt og ventet, lå og ventet og sov.. Snille, snille hunden min. Ettersom timene gikk ble hun nok lei av å ligge på gulvet, så hun la seg tilrette i senga etterhvert. Først 20 min før stenge tid hørte jeg henne, og da var det et skikkelig bjeff. Et bjeff som fikk meg til å løpe bak, for jeg skjønte at der var det noen, og både jeg og han andre som jobber der var jo ute i butikken. Inne på kontoret stod en guttunge og lette gjennom alle skapene der vi har våre personlige ting.... Tequilla var kjempe sint, så jeg måtte roe henne mens jeg spurte hva denne gutten drev med. Det viste seg at det var sønnen til en av de andre ansatte og at han var kommet for å hente en jakke og en mobil.. :P Hehe.. Som Kent sa, enda godt hun var der, for ingen av oss hadde hørt at noen gikk i døra så det kunne jo vært hvem som helst.

Er utrolig fornøyd med den omgjengelige hunden min. Kent hadde lunsj med henne i dag og hun brydde seg ikke i det hele tatt. :)

hus,hus kom til meg...

Nå føler jeg at jeg har vært på husjakt i evigheter!!! Jeg har jo lett etter hus siden før jeg ble kjent med Richard, og nå leter vi etter hus sammen. Men syns aldri huset vi vil ha dukker opp. Ihvertfall ikke til en overkommerlig pris. Kanskje vi er litt for kresene, men på den andre siden vil vi jo helst finne et hus vi kan bo i en stund.
Søket vårt dekker mye av vestfold og deler av buskerud. Det beste hadde vært noe mellom Tønsberg og Drammen.
Det trenger ikke være det største huset, men det må ha potensiale... Kan godt være en del opppussing, men da må prisen tilsvare det.
Vi vil jo helst ikke bo oss ihjel. Er bedre å kunne bo OG leve, enn å bare bo.
Så vil vi ha hage, stor nok til en hyggelig uteplass, noen bed og en hagedam. Det opptimale hadde vært om jeg kunne ha en treningsbane der og om det var plass til et slags bryggerhus.
Turmuligheter må det også være i nærheten, og igjen, det opptimale hadde vært om man kunne kjøre firehjuling for å lufte hund :P

I hodet har jeg en god idè om hvordan drømmestedet hadde vært, men jeg tror ikke vi har råd til å finne det akkuratt nå... Prisene sier i hvertfall det... og da kommer jo tankene da, skulle man tatt noe nå som man ser for seg at man kan bo i kanskje så mye som 10 år da, for så å ta sikte på drømme boligen, eller burde man smøre seg med tålmodighet, spare penger og betale ned lånet på leiligheten imens....
Uff dette er vanskelig altså....

tirsdag 20. september 2011

Tante :D

For 9 dager siden ble jeg tante til lille Alexander. I dag var jeg og besøkte de for aller første gang.
Alexander var kjempe nydelig og ekstremt liten :P For meg har små barn vært de minste i barnehagen... Frem til i dag. Tror jaggu Alexander ikke var større enn armen min fra albuen og ned til fingertuppene :P

Tequilla syns Alexander var en rar skapning. Hun brukte en del tid på å lukte på han, og på vogna hans. Ikke noe slikking, som hun vanligvis gjør... Så nesten ut som hun tenkte " juuk, hva er det du holder, det lukter jo bare piss" :P hehehe....


nyfødt:

9 dager: