tirsdag 26. februar 2013

snurrer film del 2

For de av dere som ikke fant min løpestil underholdene...
Og som lurer på hvordan turer vår fortsatte etter de forrige klippene...
Dette er slik det gikk

Have fun ;) I sure did :P

Legger all selvrespekt på hylla og snurrer film

Idag var den store dagen som jeg har gledet meg så veldig til!
Henriette skulle komme på besøk, og jeg skulle vise henne hva hundene mine dugde til.:P
Det er ikke bare huskyer som kan trekke skulle jeg bevise. Så etter skolen pakket vi bilen full av bikkjer, ski, staver og en spark.

Utfordringene startet egentlig allerede da. Hvor i all verden skulle vi få kjørt både spark og ski?

Omsider fant vi en bra plass og vi lastet ut av bilen. Molly var skyhøy i dag. Jeg har aldri opplevd henne sånn før.. Ikke over så lang tid. Hun ville bare ikke gjøre oppgaven sin. Hun ville mye heller bite i ski og staver og når hun skjønte at det ikke var lov, så tok hun fart og løp ned til Henriette som var et godt stykke forran.. Så i forbifarten tenkte hun at det var greit å smake litt på Henriette :o

Når Henriette følte at hun hadde kontroll på sparken var det bare å koble på hunder... Ettersom Molly var som hun var så var det bare å koble på Tequilla. Hadde hun ikke vært så mammadalt så hadde hun nok vært en skikkelig kul trekkhund. Eller så må bare mamma stå  i mål :P

Her er min lille hjerteknuser i aksjon.

Siden Molly ikke helt klarte og samle bena på bakken så så jeg meg nødt til å gå litt tilbake på læringstigen. Jeg tok av skiene og fikk henne til å bare trekke meg.
Henriette har jo fått et sånt fint GoPro kamera, så for at hun skal bli mest mulig Pro, så filmet hun store deler av turen i dag..
Det var nok ganske uheldig for meg.... Eller heldig om du vil. Grunnet dette videoopptaket har jeg nå insett at jeg ALDRI mer skal løpe i offentligheten!!!!!! Samtidig har dette opptaket gjort at både Henriette og jeg har fått trent magemusklene våre de siste 30 min. Vi ler så vi griner..
Jeg velger nå å sette all min selvrespekt og mine tanker om meg selv til side. Jeg håper dette klippet kan more dere like mye som det morer oss. Dette er nemlig siste mulighet til å se meg løpe (?)!!!
Om dere ikke fikk med dere disse fantastiske bevegelsene kan dere se filmen en gang til under her...
I sakte film :D
ENJOY!!!!!