tirsdag 12. april 2011

Trening på Ekeberg med de Bremseløse :D

I går fikk jeg med meg Lene og Oleo inn til oslo for å trene litt hund på Ekeberg. Det var ikke rent tilfeldig at jeg valgte denne dagen og reise dit på :P Der skulle det nemlig være en hel del Bremseløse(brakeless) hunder.
Når vi nærmet oss merket jeg at stressnivået og iveren i meg blomstret opp og jeg gledet meg som en liten unge!!!
Jeg kan ikke si at jeg vil ha en malle noe mindre nå!!! Herlighet for en fantastisk gjeng med hunder!!!! (vet det blir mange utropstegn her nå altså, men jeg er ivrig!!!!!)


Det som også var utrolig morro var at Tequilla oppførte seg helt eksemplarisk. Ikke noe "jakt", kun full fokus og faktisk ganske ivrig i trening. Hadde noen knallbra lineføring og fantastiske innkallinger. SUPER fornøyd med hunden min nå gitt.
Var som om hun kjente seg igjen da, og at dette var et trygt sted for henne. Vi gikk jo tross alt masse tur her når hun var liten. (før hun begynte å se på andre hunder som mat :P)

Gleder meg til fortsettelsen altså.. *drømme,drømme,drømme*

søndag 10. april 2011

søndagskveld alene...

Hmm. Da er det søndag kveld og jeg sitter i sofaen alene og nyter kvelden med en sliten hund vet fotenden.
Jeg merker at i det siste har alt gått i ett og at når jeg tenker fremover kommer det også til å gå i ett.
Utrolig nok er dette en deilig følse. ;) Jeg gjør kun det jeg vil gjøre, og jeg deler tiden med de jeg ønsker å dele tiden med. Selvom jeg til tider syns døgnet har alt for få timer da... :P
Nå sitter jeg faktisk å nyter et glass vin, mens jeg har på min rolige spilleliste i bakrunden.
Utrolilg hvordan livet plutselig tar uventete vendinger. Heldigvis har det vært bra vendinger for min del da, og slik håper jeg det fortsetter.
Jeg har virkelig hatt flaks.. Jeg har fått et enormt hundemiljø jeg kan trene i. Mange fllinke mennesker med mye erfaring som har en hel del å lære meg, og jeg suger til meg alt som en svamp. Noe siles bort og noe blir tatt med allerede i neste trening. Jeg syns det er ufattelig morro når jeg ser fremgang!!!
Jeg merker veldig godt hvor gode venner jeg har og jeg merker hvor utrolig mye jeg setter pris på dem. Selvom jeg kanskje er skikkelig dårlig på å vise det tror jeg de alle vet innerst inne hvor mye de betyr for meg. Men jeg skal bli flinkere til å utrykke det altså!!!
Jeg har også vært så heldig å treffe drømmemannen. Singellivet ble ikke så langt som jeg trodde det skulle bli, og jeg fryktet i starten at dette kom til å gå utover mine ambisjoner i forhold til hundetrening. Selvfølgelig er prioriteringene mine annerledes nå enn hva de var for 2 mnd siden, men det gjør ikke noe ;). Jeg føler jeg har hatt flaks og skutt gullfuglen, for sånn som jeg ser det nå, kommer ikke dette forholdet til å bremse meg i min livshobby :D
Har fått mange beskjeder om at "alt er jo rosenrødt i starten" og det er jeg sikkert enig i. Men nå har vi pratet om de fleste temaer jeg kan komme på og som Richard sa her om dagen " jeg gleder meg til å finne noe vi er uenige om", så jeg tror dette kan bli bra jeg..
Gleder meg til å se fortsettelsen.
Nå blir jo faktisk gitaren min tatt i bruk til og med :P

For en dag!!!

I dag har vært en kjempe fin dag.
Det startet med kurs, hvor jeg igjen hadde en knall fellesdekk!!!! Er kjempe fornøyd, selvom Tequilla ikke var helt på topp i dag heller.. Vi hadde igjen knall fint vær, og trivelige treningsvenner på kurset.

På kurset mitt var jeg så heldig at det var en fra vestfold retriever klub som var med.
Og når hun fortalte at det var jakttrening i dag, så måtte jeg jo bare kontakte Lene.
Så etter mitt LP kurs bar det til vesterøya i sandefjord på jakt trening. Det var virkelig morro!!
Så dro jeg og Lene å spiste litt mat, før vi dro på Krizoo for å trene/leke litt mere med hundene.

Så helt til slutt når jeg omsider kom meg hjem i sofaen, ringte tlf og gjett hva. Jeg har vunnet!!
For på torsdag var jeg på hagemesse og gjettet lengden på en fisk. og jeg vant!! Jeg gjettet riktig på mm til og med!! Bilde av premien kommer når den er motatt!!!