søndag 10. april 2011

søndagskveld alene...

Hmm. Da er det søndag kveld og jeg sitter i sofaen alene og nyter kvelden med en sliten hund vet fotenden.
Jeg merker at i det siste har alt gått i ett og at når jeg tenker fremover kommer det også til å gå i ett.
Utrolig nok er dette en deilig følse. ;) Jeg gjør kun det jeg vil gjøre, og jeg deler tiden med de jeg ønsker å dele tiden med. Selvom jeg til tider syns døgnet har alt for få timer da... :P
Nå sitter jeg faktisk å nyter et glass vin, mens jeg har på min rolige spilleliste i bakrunden.
Utrolilg hvordan livet plutselig tar uventete vendinger. Heldigvis har det vært bra vendinger for min del da, og slik håper jeg det fortsetter.
Jeg har virkelig hatt flaks.. Jeg har fått et enormt hundemiljø jeg kan trene i. Mange fllinke mennesker med mye erfaring som har en hel del å lære meg, og jeg suger til meg alt som en svamp. Noe siles bort og noe blir tatt med allerede i neste trening. Jeg syns det er ufattelig morro når jeg ser fremgang!!!
Jeg merker veldig godt hvor gode venner jeg har og jeg merker hvor utrolig mye jeg setter pris på dem. Selvom jeg kanskje er skikkelig dårlig på å vise det tror jeg de alle vet innerst inne hvor mye de betyr for meg. Men jeg skal bli flinkere til å utrykke det altså!!!
Jeg har også vært så heldig å treffe drømmemannen. Singellivet ble ikke så langt som jeg trodde det skulle bli, og jeg fryktet i starten at dette kom til å gå utover mine ambisjoner i forhold til hundetrening. Selvfølgelig er prioriteringene mine annerledes nå enn hva de var for 2 mnd siden, men det gjør ikke noe ;). Jeg føler jeg har hatt flaks og skutt gullfuglen, for sånn som jeg ser det nå, kommer ikke dette forholdet til å bremse meg i min livshobby :D
Har fått mange beskjeder om at "alt er jo rosenrødt i starten" og det er jeg sikkert enig i. Men nå har vi pratet om de fleste temaer jeg kan komme på og som Richard sa her om dagen " jeg gleder meg til å finne noe vi er uenige om", så jeg tror dette kan bli bra jeg..
Gleder meg til å se fortsettelsen.
Nå blir jo faktisk gitaren min tatt i bruk til og med :P

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar