søndag 25. mars 2012

Deilig med vår og hunder :D

Det har vært så fantastisk fint vær i det siste og jeg har lengtet etter en skogstur. På torsdag og fredag var jeg vikar i en barnehage i Snarum og bak barnehagen viste det seg å være et fantastisk turterreng. En stoooooooor skog å ta av. Så i dag tok jeg med meg hundene på tur.
Ettersom jeg ikke har retningsans så var jeg litt usikker på hvor lenge vi kom til å være ute i dag.. :P
Til min lettelse så fant jeg utrolig nok en fin runde. Det ble ikke så lange turen da, en god halvtime bare, men jeg kom meg hjem igjen. Og det beste av alt er at jeg tror jeg kan finne denne runden igjen :P Det som er så flott med dagens kameraer er at du kan ta så mange bilder du bare vil også kan du slette de du ikke vil ha etterpå.
Så jeg skulle ta bilde av denne rota.... på bilde nr 1 er det bare rota...
 på bilde nr 2, som ble tatt med en gang etter på, har Tequilla sneket seg med :P Molly kom seg ikke opp stakkar :P

 Dette var en deilig deilig tur..

Etter turen koste vi oss ute i hagen. Molly og jeg har vært litt uenige om nabo barna.. Jeg syns det er hyggelig at de er der, Molly syns det har vært meget uhyggelig. Men med litt uoppfordret hjelp fra barna løste det seg i dag. Jeg hørte plutselig 3 ivrige barn rope "Molly, Molly, Molly. Her er en pinne!!" Og vips så fløy det sikker 30 pinner inn i hagen min, og Molly hadde fått seg 3 nye venner ;)


 hehehe. Tequilla har satt seg i en maursti :P2 kommentarer:

  1. Morsom blogg!

    Tequilla er nydelig, er hun en amstaff?

    SvarSlett
  2. Hei hei. Tequilla er en blanding av amstaff og ridgeback. Ridgebacken syns ikke så mye, men hun har den en del i hode :P

    SvarSlett