lørdag 7. mai 2011

En hyggelig kveld med gamle kollegaer

På kvelden etter konkuranssen var jeg invitert hjem til Anne. Vi er en gjeng som jobbet sammen i hogsnes, som prøver å holde litt kontakten ved å møtes et par ganger i året. Hver gang har det til nå vært mye fokus på fantastisk mat, og jeg klager IKKE!!! Er det noen som kan lage mat så er det Anne. Og i tillegg så er hun så heldig at Pål, som også er en guru innen for mat, stiller opp som hjelper. Vi andre kommer bare å nyter denne herligheten.

Forretten var en kald kokossuppe med scampi. 

Hovedretten var lam med tilbehør.Desserten var sjokoladefondant med is og nydelig bringebærsaus.

Fordi Pål hadde bursdag hadde Gro Vibeke med en deilig, deilig kake!

Og til slutt ble det servert snacks av forskjellige varianter ;)Dette var en kjempe trivelig kveld. Jeg var jo rimelig sliten etter en lang dag på stevne, så kvelden ble tatt tidlig for min del. men jeg koste meg masse den tiden jeg var der!!! Håper vi tar en sommerfest også.

trening og konkuransse

Jeg henger litt på etterskudd med bloggingen min. Så i dag blir det nok en del blogg innlegg :P
Så da starter jeg med trening og konkuransse. Det var jo nemig slik at vi konkurrerte lørdag 30 april og frem til denne konkuranssen var det masse trening.
Jeg og Lene la en plan på hvordan vi skulle trene den siste uka før konkuranssen. Og det innebar trening HVER eneste dag. Den uka var fokuset på å gå igjennom hele programmet hver gang. Om det var noe som skulle rettes på ble dette gjort etterpå. For min del var det viktig at Tequilla skulle være motivert gjennom alle øvelsene. Ikke dabbe av ettersom det gikk litt tid.
Øvelsen jeg har sliti mest med var fellesdekken, så den har jeg trent en god del på siden forrige konkuransse.
Den ene dagen var jeg så heldig at Marit og Hanne skulle trene på eik der hvor konkurassen skulle være, så jeg slang meg med. Enda heldigere var vi jo siden Elisabeth stilte opp som hjelper. Jeg merker at jeg suger alt hun sier som en svamp. Er det en jeg virkelig har lyst til å lære av så er det henne. Og jeg ser at hennes tips il meg og Tequilla fungerer KJEMPE bra!!!!!På fredag dro jeg og Lene også til Eik for å trene. Dette var en veldig koselig og bra treningsøkt. Vi grilla tilogmed pølser og spilte basket på slutten. Det kom frem at Lene har jo spilt en del basket i sitt liv, og dette poengterte hun ved og knuse oss i en "konkuransse". Jeg som nesten aldri har tatt i en basketball hadde ingen idè om hvordan man skulle kaste en gang. Derfor står heller ikke navnet på konkuranssen her, for det husker jo selvsagt ikke jeg :P

Selve konkuranssen må jeg si jeg er veldig fornøyd med. Tequilla var mye mere på enn hva hun var forrige gang. Også skal det sies at vi fikk opprykk!!! :)
Bilder og film kommer når jeg får de, og resultatene skal jeg legge ut når jeg har de for hånden. :)
Gleder meg masse til neste konkuransse og jeg merker at jeg har fått skikkelig interesse for Lp trening!!

Heidi fikk ikke vært med å sett på denne konkuranssen for hun var opptatt av langt viktigere ting.

Gratulerer Heidi og Jakko!!