lørdag 9. april 2011

Lp kurs

Idag var første økt på kurs med Jannice Bjørnebakken. Det var strålende vær, og jeg var i godt humør ;) Gledet meg veldig til dette kurset da jeg hadde hørt en del bra om instruktøren.
Instruktøren holdt absolutt mål og jeg fikk mange gode tips. Men jeg merket at hunden ikke har blitt trent på en stund. Jeg merket forsovidt at jeg ikke har trent på en stund også.
Ble ikke så mye "moment" trening, ble mere treningpå at hunde skal tilby å jobbe i stedet for at jeg må "mase" henne igang. Jeg likte dette, og jeg så igjen hvor dumt det har vært å sy puter under armene til Tequilla. I alt for mange år har jeg lært hunden at hun ikke trenger å tenke selv, for jeg har jo fortalt henne alt hun har skullet gjøre. Så vi har trent en del på i dag at jeg ikke skal se på henne og vise henne vei med blikket. Takker virkelig Jannice for tolmodigheten :p. For uten henne hadde jeg i allefall mistet motet! Hehe.
Men når det er sagt så fikk vi jobben med vært største problem for tiden, fellesdekken.
Jeg er super fornøyd med tipsene jeg fikk, og jeg håper at jeg får anledning til å bruke disse i fremtidige treninger. :D
Gleder meg til i morgen, og håper hunden er mer motivert da.

Hunden ble sliten etter kurs da :P

fredag 8. april 2011

1 april, min 25 bursdag ;)

1 april 2011 ble jeg 25 år. Som alltid gledet jeg meg veldig til denne dagen, men akkuratt i år ble den litt annerledes enn hva jeg er vant til. Jeg visste nemlig ikke hva jeg skulle!!!
1 april var på en fredag, så det første jeg gjorde var å dra på jobben. På pause rommet ventet ikke noe mindre enn min favoritt: hjemmelaget DAIMISKAKE!! Tusen takk Tove, for at du laget denne til meg. :)
Deilig var den.
Når arbeidsdagen var over dro jeg hjem, dusjet, skiftet tok med hunden og reiste til Drammen.
Der ventet Richard på meg og i gangen møtte dette meg:

Så dro vi til Oslo for å levere Tequilla. Henriette stilte opp som alltid og var hundevakt ;)
Vi kjørte da inn i oslo og lette etter en adresse som jeg aldri har vært på. (selvom jeg er oppvokst i oslo).
Vel fremme fikk jeg en opplevelse jeg aldri hadde tenkt at jeg kom til å bli med på:Etter en flott tur i Oslo reptilpark dro vi til en resturant som heter Dinner.
Der fikk jeg servert vårruller,Snacks Deluxe og crispy duck ;)

En fantastisk dag altså!!!!
Tusen takk.