fredag 11. januar 2013

Helene gjør ting hun virkelig er dårlig på!!!

Jeg har som mål å gjøre opptil flere "ting jeg ikke kan" i løpet av 2013.
Og i dag er jeg GODT i gang med den tingen jeg tror jeg er absolutt dårligst på, nemlig å KJEDE MEG!!!!
Siden kl 15.00 har jeg insett at jeg kjeder meg, og her er hva jeg har gjort siden da:
Spilt 20 min xbox før det ble kjedelig
Sett på tv (den har stått på hele tiden)
Sjekka facebook MANGE ganger.
Spist
Drukket
Sjekka kjøleskapet (mange ganger)
gitt hundene mat
lufta hundene to ganger
gått til søpla


ja... med sinnet full av uro, hjernen utrolig rastløs og kroppen super lat så kjeder jeg med veldig. Og jeg er utrolig dårlig på det!!!!Men trening gjør mester har jeg hørt. Så får trene litt mer tenker jeg.

tirsdag 8. januar 2013

Ny trening, ny morro!

Det nye året er i gang, og jeg er allerede i sving.
Jeg og Molly har vært på 2 NRH treninger og jeg STOR koser meg.
Det er en kjempe gjeng som har tatt oss veldig godt imot. Første treningen vi var på var i mørket, med spori snø. Molly hadde ingen idè overhodet om hva det var jeg ønsket av henne, så det var kanskje litt urettferdig første trening :P Vi gikk 3 spor og det siste gikk bedre enn det første. Spor nr to ble veldig kjipt da det ble lagt i motvind. Molly luktet kongen med en gang og så ikke noen grunn til å spore noe som helst :P

På søndag var vi på Borgerskogen for å trene. Der fikk jeg en innføring i asfaltspor. Heldig for meg så hadde folket vært på kurs med noen svensker og lært hvordan man skal få hunden til å gå kun i primærsporet, og ikke ferten rundt (sekundærsporet). Så Molly blir lært opp til dette fra starten.
For meg var dette helt nytt og veldig morro. Jeg klarte å hente frem tålmodigheten min og vente. For det blir mye venting når min lille skrulle skal tenke seg til selv hva som kreves for at det plutselig skal regne en kong :D
Vi gikk en del spor denne dagen, og etterhvert så det ut som hun koblet det litte grann.

Dette er virkelig noe jeg syns er spennende og ikke minst morro! Jeg syns det er kjempe givenes å lære noe nytt! Gleder meg masse til neste trening!