lørdag 3. desember 2011

ENDELIG!!!!

Etter en laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaang ventetid er endelig min kjære Molly født. I dag fødte Greenbasilisk Amyra 10 nydelige valper. 7 hanner og 3 tisper. Og en av disse skal bli min kjære Molly.

Inni denne gedigene magen ligger min Molly og hennes søsken ;)
Her har de kommet ut ;)

har du sett noe så søtt?Hellandussen, sier nå bare jeg !!!SÅ nå er det bare 8 uker igjen. og ca 5 uker til jeg får møte henne for første gang. Det blir spennende å se hvem av disse nurkene som skal være med meg hjem!!

fredag 2. desember 2011

Baking av Hundekjeks ;)


Ja, da har jeg også fått prøve meg som hundekokk. Endelig ;)
Vi har fått inn Betty Miller`s Hundekjeks i butikken, og noen var jo nødt til å prøvebake. Og det ble meg :D

Jeg tok med meg Betty Miller`s Herb and veg cookies hjem og satte igang.I oppskriften sto det 1 dl vann og 0,3 dl olje. Dette syns jeg var knapt så jeg puttet oppi nesten en hel dl til.. Syns alikevel den ble litt "tørr" med tanke på at det stod i oppskriften at det skulle bli som en cupcake deig....

Det å rulle ut deigen og trykke ut bitene gikk veldig bra. I esken følger det med en kakeform formet som et ben, men når man kjøper esken får man med seg en kakeboks og noen flere former. ;)

Slik så de ut i ovene. De så ganske like ut når de kom ut. Litt mer gyllende kanskje..
Jeg glemte selvfølgelig å ta bilde når de var ferdige :P
Tequilla syntes ikke dette var så spennende siden det luktet mest krydder (??) Men de falt godt i smak når hun fikk teste dem ;)

Betty Miller`s fins også med sjokolade og oste smak.

onsdag 30. november 2011

Bitene faller på plass og jeg er mer enn lykkelig ;)

Det blir litt så som så med bloggingen for tiden og det har sine grunner. En av grunnene er at det har vært så mange baller i luften at jeg ikke helt har visst hva jeg skulle skrive om. Den andre ganske alvorlige grunnen (syns jeg) er mangelen på et bra kamera. Eller egentlig bare et kamera. Jeg har bare mobil kameraet og det er SKIKKELIG DÅRLIG.. Den funker slik som de gamle kameraene med manuel påtenningsblits. Stell deg opp og tell ned. Den minste bevegelse ødelegger bildet.
Men nok om det....
Vi har jo kjøpt oss hus, med overtakelse 1 februar. Vi kunne få ta over 15 januar om ønskelig. Så da var det bare å selge leiligheten. Det hele har vært litt stressende syns jeg. for i det ene øyeblikket skrubber og rydder vi for fotografen og i det neste for visning. Og selvom vi har en liten leilighet så tar sånt tid. Alt som skal fjernes for at det skal se større ut osv.... Men etter mye strev så fikk vi hatt visning i går. Jeg tok med Tequilla på jobb slik at Richard kunne gjøre klar leiligheten. Når jeg kom hjem kl 16 var det bare å skifte, og gå ut igjen til Tequilla som måtte leve livet i bilen denne dagen. Jeg dro så på trening mens Richard og megler gjorde siste finish til visning.
Så i dag våknet vi av at tlf til Richard ringte. Han rakk ikke ta den, men vi så at det var kommet en mld, det var kommet et bud på 1 170 000. Jeg tenkte at dette var da voldsomt lavt. Men så tok det ikke lang tid før det hamret inn flere bud. og innen kl 12 i dag var leiligheten solgt med en fortjeneste vi begge er veldig fornøyd med!!!!!
Hun som skal ta over leiligheten vil ikke ta over før 17 februar, så da flytter ikke vi inn i huset før 1 februar. Og jeg syns det er aaaaalt for lenge til!!!

På den andre siden så går jeg å venter på at valpen min blir født. Jeg trodde den skulle komme den 28.. noen skrev på face at tirsdag var dagen, men de er enda ikke kommet.... Og jeg er SÅÅÅÅÅ UTÅLMODIG!!!!!!!! Men, den som venter på noe godt venter ikke forgjeves... :D :D

Her i drammen har forresten vinteren vært så vidt innom.. :)

Så Tequilla har fått høst fleecen på. og det ser ut som hun trives i den. Men når refleksvesten som er litt for liten kommer på, så er hun ikke så fornøyd.. :P

Vi har vært en tur hos Heidi og kost oss på tur i skogen og vi har vært med på julekakesmakingNår jeg kom hjem i dag fikk jeg en skikkelig overraskelse. Jeg har nemlig aldri fått gavekalender før.
Men min kjære, kjære Richard har laget en til meg!!!!!! Jeg er bortskjemt altså!!