tirsdag 31. desember 2013

Et år er over og et nytt skal i gang. :)

Det er få timer igjen av 2013 og jeg ser på facebook at det er på tide å oppsumere hvordan året har vært.
Jeg føler at dette året har lært meg masse. Jeg har pushet meg selv gjennom ting jeg aldri hadde trodd at jeg skulle takle så bra som jeg har gjort. Jeg har vært høyt og lavt om hverandre og jeg føler at jeg har vært like nær bunn, som jeg har vært nær toppen.
I løpet av 2013 har jeg fullført en utdanning. Eller.... Hadde det ikke vært for en missforståelse i banken hadde jeg nå vært ferdig utdannet barne og ungdomsarbeider, men den siste eksamen må jeg visst ta til våren. :P Skole har aldri vært en bra greie for meg, så jeg må inrømme at dette er min største seier for året som har vært!

I løpet av de siste 12 mnd har jeg kombinert husopppussing, skole, ny jobb, mye jobb, hund og hundetrening, venner og familie Jeg har på ingen måte nådd noen av målene jeg satte meg for dette året, men jeg har kommet meg gjennom uten altfor mange store feilgrep.

2013 har gitt meg mye! Jeg har lært at jeg klarer mye om jeg bare MÅ. Jeg har lært at søvn klarer man seg uten, og at det å være alene kun er vanskelig om du tillater deg å føle deg ensom. Jeg har møtt mange nye mennesker i løpet av året, og jeg føler at mange av disse er menneskene nå er mennesker jeg kan se på som mine venner.
Jeg har nok en gang fått lov til å tilbringe hver eneste dag i et helt år med mine 2 fantastiske hunder. De bærer over med meg uansett hva jeg gjør eller ikke gjør, uansett hvor mye turer vi går eller hvor lite vi trener. De har gitt meg mest dårlig samvittighet av alle jeg kjenner, men de har også vært de mest tilgivende. 

For neste år ønsker jeg meg ingen ting mer, og ingen ting mindre. Gi meg samme styrke og la meg beholde de samme vennene, så er jeg sikker på at 2014 kommer til å bli et fantasiskt år!

Takk for i år alle sammen,.
 Jeg ønsker dere alle et fantasisk nytt år og jeg håper vi kan nyte det sammen!