onsdag 22. februar 2012

Endelig en liten pause...

Som dere sikkert har fått med dere, så har mamma tatt med et krapyl hjem. Denne pelsballen med tenner er visst kommet for å bli.
Jeg må bare få sagt det, at nå som jeg endelig har fått sneket meg litt unna kjenner jeg hvor deilig det er med litt barnefri!!!
Jeg har nå levd livets glade dager alene i et godt år!!! Men vips, så ble min fantastiske hverdag erobret av en bitemaskin.
Det ikke bare det at hun biter.....

Hun okkuperer ALLE sengene også...

En ting er om hun bare ville ligge å sove i samme kurv....


men hun skal jo ikke sove hun!!!!
 
 På den andre siden, så er det litt kult å ha en liten frøken tassene etter meg. For hvir jeg gjør noe, som f.eks å lukte på bakken, ja, da gjør hun det også... Lettlurt!! :P


mowhahahaha.. se så teit.... ;)

"å, se her pelsdott, det kan hende jeg har funnet noe super spennende nedi snøen" "hahaha, du måtte komme å sjekke ja"
 "hæ, fant du ikke noe? du får fortsette å lete da, for jeg er heeeelt sikker på at jeg lukta noe"Vel, jeg kan vel ikke si at det bare er kjipt med denne kladden flyvende rundt i huset... Jeg har faktisk hatt så flaks at mamma har funnet en som tåler å leke med meg ;)

Hun er faktisk så kul at jeg lar henne tro at hun kan klare å ta fra meg tennisballen min...Vel, nå hører jeg at mamma og pappa trenger en avløser, så jeg får vel gå ned i stua og hjelpe dem litt :P

Jeg kommer nok tilbake snart...
Tequilla