fredag 31. juli 2015

Burde man bli i senga resten av dagen??? :O

Etter jobb i dag var jeg nødt til å levere fra meg min kjære Mr. Midlertidig.
Det tar ca 30 min å gå fra der Mr. Midlertidig nå skal bo og hjem til meg. Så jeg tenkte at det var fint å ta med maligatorene dit for så å rusle hjem etterpå. Da kunne det hende jeg fikk et par timer sammenhengende søvn etter nattevakt.

Ettersom Mr.Midlertidig ikke har en spesielt godtvirkende radio plugget jeg øreproppene i øret før vi kjørte hjemmefra.


Jeg parkerte Mr. Midlertidig og kjente en viss fryd over å nå skulle bli kvitt han.
Jeg åpner døra for å slippe dragene ut, og vips så var det en idiot som festet seg i øreproppen min og delte den i 4!!!!

Jeg kjente at jeg ble bittelitt irritert (da dette ikke er første gangen, og det stort sett alltid skjer på vei ut av en Hiace), men jeg valgte å ikke la det ødelegge dagen. Denne lille tingen betød jo faktisk bare at jeg ikke skulle få høre på musikk på turen hjem, ei heller kunne prate i tlf. Det betød selvfølgelig også at nå kan jeg ikke prate i tlf uten å ha på høytaler eller sitte i bilen, da tlf kom med en lydskade etter endt skjermreperasjon.

Nok om det.
Jeg tenkte jeg skulle ta meg et par minutter hvile før jeg bega meg på hjemveien. Jeg ville slippe den største frustrasjonen før vi gikk, så jeg ikke skulle oppføre meg urimelig om dragene ønsket å jage en katt eller tisse i veikanten.

Jeg satte meg ned på tuppen av en stol og senket hodet ned i hendene. Etter en liten stund merket jeg at buksen min både ble kald og våt. Jeg hadde nemlig satt meg på tuppen av stolen fordi det var en sekk inntill ryggen på den.
Lite visste jeg at dette var en camelback!!! og ei la jeg merke til at jeg satte meg på tuten!!!!!!!!!!!

Så da spant jeg maligatorene fast og trampet min vei hjem. 40 min klissvåt i fua og uten musikk. Å GUD som vi koste oss <3 <3

Vel hjemme slapp jeg hundene inn og stupte i seng.
Når jeg lå i sengen tenkte jeg mens jeg hørte noen spise på en tomflaske, at jeg kanskje burde ha puttet valpen i bur... Så sovnet jeg.
Etter knappe 2 timer i drømmeland bråvåkner jeg av en kjent lyd av at noen koser seg vakent med ikke noe annet enn mine beste og dyreste sko!Etter å ha løpt ned, og på min snilleste måte, fortalt valpen hvor mye jeg hater henne akkuratt nå, fikk jeg omsider leid henne varsomt inn i sitt bur.  Jeg tenkte hun var tryggest der.

Jeg sutret så min nød på facebook før jeg valgte å ta meg en tur på badet.
Jeg kom ikke lenger enn et skritt innafor døra...
JA, det er en BÆSJ!!


Så nå sitter jeg passe sur på utsiden av huset mitt, med hundene godt plassert på innsiden.

Og med tid og stunder, når jeg finner det passende, så skal jeg finne ekstranøkkelen jeg ikke husker hvor jeg har gjemt, så jeg får låst meg inn igjen.
( Jeg bare elsker prinsippet med smekklås!)


mandag 27. juli 2015

Egg til besvær..

Jeg vet at dette innlegget ikke gjør at jeg virker spesielt smart....
Men så tenker jeg at dere som kjenner meg vet jo at dette bare bekrefter noe dere allerede vet :P

Jeg sliter nemlig så veldig med en ting.
Jeg har på et eller annet tidspunkt blitt veldig gla i kokt egg..


Problemet er bare at jeg ikke har funnet ut hvordan man enklest mulig skal få av skallet.
Jeg føler nå at jeg har prøvd alle teorier. Lenge under kaldt vann og kort under kaldt vann. Det var ingen forskjell. Så jeg prøvde uten kaldt vann...
Det skal sies at egg er veldig varme når man tar de rett ut av kokende vann
Når jeg googlet temaet, så fant jeg noen som sa at man bare skulle rulle egget lett på benken også var det bare å dra av skallet etterpå...

 Det blir liksom alltid bare masse små deler ut av skallet, før plutselig hele egget har delt seg og alt ser svært lite appetittelig ut..

Det skal også sies at jeg har prøvd å koke eggene  med hull og uten hull. Jeg har prøvd å ha eggene i fra starten, og jeg har lagt de ned når vannet allerede koker. Jeg har prøvd eggekoker og vanlig kjele, men ingen ting ser ut til å spille noen rolle...
Jeg har prøvd hardkokt og bløtkokt. Jeg har prøvd egg jeg har kjøpt i butikk, og egg jeg har fått fra Lene's høner. Jeg har ventet kort og jeg har ventet lenge, men alikevel tror jeg aldri jeg har klart å skrelle et egg så det fortsatt er helt når jeg er ferdig..

Hva i all verden gjør jeg galt???? :O

 


søndag 26. juli 2015

Etter en super helg er det best å avslutte på perfekt vis ;) :P Etter en fantastisk helg med relativt mye hundefri tenkte jeg at det var på tide å gjøre noe sammen hundene igjen. Ettersom jeg har gullfiskhukommelse tenkte jeg at det ville være veldig trivelig og gå tur med alle sammen på en gang....

Jeg spant hundene fast og vandrer opptimistisk av gårde...

 Etter 40 min med rask gange på hælene med 45` vinkel bakover hadde jeg på følelsen at vi begynte å komme i et mer behagelig tempo. Jeg begynte å bli virkelig tilfreds med at hundene visste var venstre betød, og at de som regel fulgte med når jeg tauet de til høyre.
I og med at de to jeg har som vet hva rolig betyr ikke tilsvarer halvparten av trekkkraften, så har jeg funnet ut at det er et ord det er unødvendig at jeg går rundt å skriker..
Jeg tenker det vil se så uproft ut.. Så da velger jeg å heller gi litt ekstra ros når de trekker som mest.
Lite tenkte jeg over at det kanskje ville slå litt tilbake når det løp en katt over veien i bunn av bakken på vei hjem.

Men, på tross av dårlige løpeknær, og litt for sjappe og sterke hunder, så ble det en ganske så idyllisk tur til slutt alikevel.
Gamlemor var nok veldig enig med meg at det gikk litt for fort, så hun er pakken inn for kvelden ;)