søndag 18. november 2012

Oh, deilige internett

Det er vel bare å komme igang. "kaste seg uti det" er vel det man sier. Ja, det man sier om ting man gruer seg til, men som man må få gjort...
Hver dag, minst en gang om dagen, tenker jeg; "Å, det skal jeg blogge om." eller "det må jeg ta bilde av så jeg får brukt det på blogen". Jeg bruker faktisk ganske mye tid på å tenke ut hvordan jeg har lyst til å formulere det jeg har lyst til å blogge om i løpet av en dag. Om det blir som tenkt er heller uvisst. Men, poenget nå er at den *#"%&(¤/# internetten er jo F*****!!!! Jeg kan ikke en gang være på finn.no og facebook samtidig!!!

Så får å oppsumere grunnen til at jeg er lite her på bloggen så er det fordi, "fantastiske" telenor bare har dekning til alle naboene mine og ikke til meg, de fleste andre internett levrandører bruker telenor sitt nett og de som ikke gjør det finner ikke huset mitt en gang. Jeg kan ikke få kabeltv ergo heller ikke internett via kabel... Så da ble det Trådløst nett da og valget falt på Netcom. Korttenkt som jeg er så kom jeg bare på telenor, netcom og ice som alternativer. Ettersom jeg sterkt missliker telenor pga lang tlf venting, uhøflige og talentløse telefondamer, og ikke minst det at de ikke har plass til huset mitt i nettverket sitt, så ble de utelukket av valget. Av Ice og NEtcom ble netcom valgt rett og slett fordi jeg har netcom tlf og jeg er fornøyd med det.
Fordi jeg var dritt lei av å sitte i tlf for å prøve å skaffe meg internett, gjorde jeg kort prosess og bestilte meg internett online. UTEN å prate med fagfolk først.
Så kom Internettet mitt, jeg gjorde som det stod beskrevet i bruksanvisningen. Og vips så var jeg på nettet... Eller...
Det huset med den svarte ringen er mitt hus. Og du må ikke tro at det lyserosa feltet er der det er best internett!! Dette er hva det betyr....
4G (Opplevd 20-80 Mb/s)Turbo-3G+ (Opplevd 1-14 Mb/s)Turbo-3G (Opplevd 0,5-3 Mb/s)GPRS/EDGE (Opptil 0,2 Mb/s)
 
Jeg aner ikke hva noen av de tingene betyr, men jeg skjønner at jeg har det værst!!!!!!!
 
Så dette er hvorfor jeg ikke har blogget i det siste....
 
Når det er skrevet og ute av systemet, så har jeg tenkt på en ting i dag.
 
Jeg lurer nemlig på en ting... 
Når man har levd 8 ÅR uten å bli SPIST eller ANGREPET av en støvsuger, hvorfor i all verden ser man (les Tequilla) fortsatt en grunn til å gjemme seg når den blir slått på? 

God natt