søndag 20. oktober 2013

Litt ensom kanskje?? :D

Som singel, snart 30, eks-telefonselger vet jeg og utnytte et hvert tilbud for litt koselig telefonprat.

Her om dagen ringte en hyggelig (kanskje tilogmed kjekk??) kar fra et strømselskap til meg for å gi meg et helt fantastisk tilbud. Han kunne nemlig gi meg super billig strøm. Mye billigere enn alle andre selskaper. Denne mannen fikk meg til å føle meg helt spesiell. Det er lenge siden noen har fått meg til å føle meg så fantastisk. Fantastisk heldig vel og merke. Så heldig at det virket som om jeg var den eneste i hele verden som kom til å få dette tilbudet.
Vi pratet så lenge at når han kom til slutten av samtalen hvor han ønsket at jeg skulle lese av målerstanden hadde jeg allerede reist hjemmefra. Jeg skulle tross alt på trening, og jeg kunne ikke la en usett mann få meg til å komme for sent.
Oscar, som han het, hadde en plan. Han kunne jo sende meg en sms, også kunne jeg svare på den. Det var forsåvidt greit, men når han sa at jeg måtte svare innen kl 22.00 samme kveld ble det problematisk. For jeg skulle tross alt på jobb rett etter trening.
Vi ble enige om at han skulle ringe igjen dagen etter, men ikke før kl 14 da jeg ønsket og sove litt først...

Dagen etter ble jeg vekt kl 13.30 av en overivrig Oscar som var ute etter å få salget sitt i mål. Litt grumpy fordi jeg følte at han ikke lenger fikk meg til å føle meg så spesiell, og fordi han ikke klarte å vente til etter kl 14 (som avtalt) valgte jeg å svare han kort og greit. Jeg leste av måleren og Oscar forklarte at han nå skulle sende meg en sms som jeg måtte svare JA på og at da ville alt være i boks.
Vi la på og det tok litt tid før jeg fikk sms'en. Dermed hadde jeg rukket å sovne igjen før det pep i tlf.
Nok en gang vekket Oscar meg. Noe jeg virkelig ikke likte. Så jeg lot rett og slett hver å svare..
Det var visst dumt. For det viste seg at jeg hadde 5 min på meg til å svare på den sms'en.  Så når det hadde gått hele 6 min etter sms'en tikket inn ringte tlf igjen og jeg bestemte meg for at jeg måtte være litt ærlig med Oscar.Jeg er litt dårlig på ærlighet, men jeg syns jeg taklet det ganske bra denne gangen. Oscar derimot ble litt satt ut. Tror ikke han hadde forventet det.. :/
Jeg bare håper han ikke sliter med hjertesorg... 

Jeg fikk ikke tatt opp samtalen, så skriver den i stedet:
Meg: Hei Oscar. Hvordan går det?
Oscar: øhhhh.
Meg: Hallo??? Oscar, er du der?
Oscar: Ja...??
Meg: Så bra :)  Er alt i orden Oscar?
Oscar: ehm... ja...
Meg: Det var da bra.
(liten pause)
Meg: det var godt å høre stemmen din igjen. Det var jo tross alt blitt en stund siden.
Oscar: eeeeeee... ja...
Meg: Men du Oscar. Nå har jeg tenkt litt....
(pause)
Meg: Og jeg tror ikke vi kommer til å bli noe bra.
Oscar: Ehm. jeg tror du tar feil av meg og en annen.
Meg: Er ikke du Oscar?
Oscar: Jo
Meg: Da tar jeg ikke feil... Men jeg tenker det at når du ringer 3 ganger på under 24 timer. så blir det litt væææl mye.
Oscar: øøøøh....
Meg: du skjønner det Oscar, at jeg setter ikke pris på sånne som maser så mye..
Oscar: Men.. Jeg sendte deg en sms du skulle svare på...
Meg: kjære, kjære Oscar. Nå vet ikke jeg hvor mye erfaring du har fra damer, men noen ganger trenger vi litt betenkningstid. Så om vi ikke svarer med en gang så trenger du ikke ringe å mase.. Det blir liksom litt mye.
Oscar: hmmm.. Men du skulle jo svare ja...
Meg: Oscar, vettu hva. Om du allerede tror du kan sjefe over meg så er vi ihvertfall på feil spor. Så du. Nå tror jeg vi avslutter dette her. Også ønsker jeg ikke at du ringer meg noe mer.. Beklager at jeg gjør det slutt over tlf, men jeg tror det er til det beste for oss begge. Ha en fin dag Oscar!