onsdag 11. september 2013

Adoptert!!!!!!

Når man har litt god tid, ingen TV, lite internett og lite lys, så er det begrenset hva man ar mulighet til å gjøre. Så i går satt jeg å kikket på bilder på facebook.
Dette er en tanke som har slått meg før, av mer oppførselsrelaterte grunner, men når jeg tittet på bildene av mine søstre ble det ikke lenger noen tvil. Jeg må være adoptert!

Når jeg legger meg om kvelden er håret mitt litt rufsete. Når jeg står opp om morningen er håret mitt en gigantisk knute. Det ser egentlig ut som katten har tygd på det, svelget det, kastet det opp igjen for så å lime det tilbake på hodet mitt...
Når jeg kommer ut av dusjen, etter å ha brukt 2* shampo og balsam, så er ikke håret mitt silkemykt. Neida. Da er det fult av masse små knuter som ryker når jeg tvinger børsten gjennom.

Frisørene sier alltid til meg at håret mitt er så slitt, og at jeg trenger hårkur. Og hver gang kjøper jeg hårkur og det hjelper ingen ting... Og jeg tror ikke det er slitt fordi det mangler proteiner... Jeg tror det er slitt fordi jeg er nødt til å karve ulla hver dag!!!
Når halvparten av håret detter av når jeg børster det så er det ikke så rart at det blir slitt.. Og nei, det er ikke sånn at det blir tynnere, for det detter jo ikke av fra rota. De ryker jo på midten!!

Men i allefall, poenget her var jo min mistanke om at jeg er adoptert. Og håret er den siste brikken.
Vi er 5 barn, deriblant 4 jenter.. Og jeg er den eneste som har hår som ser slik ut...
 (Dette er ikke så ille, for det er tatt midt på dagen, altså etter det er børstet)

Heidi har tynnere og rettere hår..
( her har hun tilogmed busta det til litt med vilje)

Hege har tynnere og rettere hår..
(Hege er den i midten)

Henriette har også tynnere og rettere hår...Da Henning er gutt og har kort hår er det vanskelig å vite om det ville vært rett eller ei.. Men jeg er ganske så sikker på at det ville vært rett..

I tillegg til fyldigheten og rettheten skal det sies at jeg er den eneste med mørkt hår... 
Henriette ønsker bare få meg til å føle meg som en del av familien, så hun sympatifarger håret sånn en gang i året...

Så som dere ser, jeg er garantert!!!!!! fra andre foreldre!

tirsdag 10. september 2013

Høy på pæra!??

Idag har godhumøret kommet å tatt meg litt. Jeg merker at jeg egentlig er litt stolt over meg selv.
Det er helt klart at jeg har gått på et prosjekt som er laaaaaaaaaaangt over min evne til hva jeg kan mestre.. Selvom jeg visste at jeg kom til å få masse hjelp visste jeg jo også at dette huset blir mitt prosjekt. Man kan aldri spå fremtiden, og man vet jo aldri hvor lenge eller hvor mye hjelp man kan få av andre. Så risikoen for å måtte gjøre mye alene har jo alltid vært der.

Heldigvis har jeg ikke blitt overlatt helt til meg selv enda. Og selvom det sikkert er mye mer jeg kunne gjort helt for egen maskin, syns jeg faktisk jeg er ganske flink!!!
Jeg satset stort når jeg kjøpte dette huset, og jeg syns at jeg håndterer det nokså bra.
Jeg trenger mye veiledning og jeg er på ingen måte super rask, men jeg gjør så godt jeg kan. Og jeg syns faktisk jeg er imponerende flink tross mine kunskaper.
Hadde jeg kommet fra en håndverker familie, eller vokst opp i et hjem hvor alt gjøres selv, så hadde det kanskje ikke vært så hardt. Men med tanke på hvor jeg kommer fra, så må jeg si at jeg har klart meg bra.

Så i kveld klapper jeg meg på skulderen og roser meg selv for at jeg gjør det jeg gjør og ikke gir opp!
Mmmmm. Det varmer hjertet og være oppriktig fornøyd med seg selv. Innsatsen kunne absolutt vært større, men med tanke på hvor lat jeg egentlig er syns jeg jeg fortjener litt ros alikevel.

Neste steg blir bare å finne ut hvordan jeg kan få takket de som har hjulpet meg når dette er ferdig. Jeg er uendelig takknemlig nemlig!! Og det er vanskelig å få uttrykt hva jeg føler sterkt nok!
Håper jeg vinner i lotto så jeg kan gi en klekkelig sum for all hjelpen :D


Men i kveld er kvelden min. Og jeg kommer til å sove godt med et smil om munnen rett og slett fordi jeg kan!

søndag 8. september 2013

God morgen!!

Speedy er tilbake!!!
Etter en ny runde med nattevakter er dagen kommet for å snu døgnet tilbake igjen!
2 redbuller har gått ned på høykant siden kl 0600 og jeg er klar for hva nå enn denne dagen vil bringe.
Akkuratt nå står musikken på full guffe mens jeg synger av full hals. :)
Neste på tapeten er en skogstur med dogsa før jeg vurderer å gjøre noe i huset.. Burde egentlig reise på NRH trening, men tror jeg skal prioritere hus og skolearbeid. Har litt lesing og gjøre samt en oppgave som skal leveres. Senere i dag gleder jeg meg til en hyggelig kveld hos min kjære Hanne :)

Det er noen fordeler med å bo i et uferdig hus. Man blir stadig invitert på middag :D :D
På fredag var det deilig taco hos Silje. Kvelden ble noe amputert da jeg var hyggelig å stilte opp på jobben 1 1/2 time før tiden.
Idag får jeg middag hos Hanne. :) Håper jeg får lurt henne med på en tur også ;)

Det er egentlig litt artig å jobbe natta i helga, for sånn mellom 03 og 05 er det mange som kommer hjem fra fylla og logger seg på facebook. Da kan man prate med disse menneskene. Noen man ikke har prata med på leeeeeeenge (les mange år) og andre man prater med ofte. Men fyllaprat kan fort være underholdene :)
Jeg er også så heldig at jeg kjenner en del andre som jobber natta også, som jeg kan plage til og underholde meg når det er stille på jobb :P hihi.

Jaja. HA en STRÅLENDE dag folkens! Speedy Helene må sette igang! :D