lørdag 19. mars 2011

liten oppdatering..??

Jeg må si at det er mye jeg egentlig har lyst å blogge om, men jeg vet ikke hvor jeg skal starte!
Akkurat nå sitter jeg i sofaen med en sliten Tequilla i armkroken. Vi har ikke fulgt våre rutiner i det siste og det merkes, både for meg og henne. Det er så lett å glemme hvor "slitsomt" det er for hunden min å håndtere forandring. Bare det å sove borte, bli kjent med nye mennesker og å gå tur nye steder. Det hjelper nok ikke så mye at jeg går rundt i halvsvime heller. En kombinasjon av ekstremt lite søvn og en hel del andre ting gjør at jeg ikke er helt på plass. :P

I dag har vi fått trent litt igjen. Er blitt en stund siden siste "organiserte" trening og jeg merket at jeg er ute av trening... Må planlegge bedre i morgen!!!!
Er morro å få trene litt med Lene igjen også. Eller, vi trena jo egentlig ikke sammen sammen, men hun var rett i nærheten, bare på en annen gruppe ;)
Så nå kan vi trene sammen mot et felles mål, og det liker jeg ;) Slipper jeg å fortelle henne etter hver trening hvor bra det har vært. Kan hun få lov å oppleve det selv ;)

Det merkes at våren er i anmarsj (eller allerede i gang). Sola er på vei opp når jeg står opp og den er å skimte på himmelen lenger og lenger ut på ettermiddagen. Dette gir mer overskudd og flere "lyster". Det er så mye enklere å ta på seg skoa å gå en god tur, eller å reise på besøk, eller trene hund, eller ja.. hmm. det meste egentlig ;)

Nå driver jeg å pønsker på hva jeg skal lage å spise, har vært så heldig at jeg har fått servert en del god mat i det siste, så nå merker jeg at min wok og andre simple middager ikke frister :P hehe..

tirsdag 15. mars 2011

Lys

Jeg har fått en ting for lys, levende lys. Jeg kjøper stadig nye lys og jeg liker å tenne lys om kvelden ;) Det fins så mange lys i forskjellige fasonger, farger og med forskjellige lukter.
Levende lys gir en egen stemning. Det eneste jeg gjerne også skulle hatt er en peis ;)

Men, siden jeg ikke har noen peis, så får jeg overleve med bare lys! Er ikke bare egentlig det da. :Pmandag 14. mars 2011

Syk...

Off. Da er jeg blitt syk! Halsen er hoven, jeg fryser, hode er tett og snørra renner :( Håper det går over fort. Må i hvertfall bli mye bedre til onsdag, for da skal jeg på hyggelig besøk :D Og om jeg tror riktig så får jeg servert god mat også, og da er det kjekt om smaksløkene er inntakte og velfungerende. ;)

Tror Tequilla vil at jeg skal bli frisk også, for hun blir sengeliggende ( i sofaen :P) sammen med meg når jeg er syk. Det blir minimalt med aktivitet, og det virker som hun syns det er super kjipt. Får når hun tilbyr seg både fot og dekk mens jeg henter matskåla, så er hun ivrig. Som regel så tilbyr hun bare sitt og sikkel :p hehe. Og om jeg krever noe mer, så koker det over og ender med vill bjeffing. Men i dag var det lineføring med full kontakt og en pang dekk når jeg sa det. "foten" tilbydde hun helt på egenhånd : ) Så får dra på fotballbanen og trene så fort jeg er i form igjen!!
Jeg har en del ting jeg ønsker å trene på nemlig. Har blitt enda flinkerere til å planlegge treningene. Og nå skal vi jo konkurerre igjen i slutten av april, så er greit å få ting litt bedre innen den tid :P