tirsdag 26. april 2011

Trene, trene, trene

Ja, nå er det ikke lenge til konkurranse igjen, og vi har en del å jobbe med. Etter forrige konkurranse har jeg måtte jobbe masse med fellesdekken, og når jeg trodde den begynte å sitte, så visste Tequilla meg hvor feil jeg tok :/ Kjempe frustrerende er det. Så planen er(har vært noen dager) klar.
TRENING HVER DAG!!!!
På søndag møtte jeg Lene på Krizoo og vi hadde 2 gjennomganger av programmet. Da så jeg noe annet jeg må ta tak i. På fvf (dekk og stå) henger hunden min igjen langt bak meg. Dette tror jeg er fordi hun venter på en stå komando. Så jeg har trent masse fvf med bellønning forrover (kaste ball og godisskål forran).
I dag hadde vi en ny gjennom gang og jeg hadde en annen hund, dette kan skyldes ikke så varmt vær og mer trøkk hos Tequilla.
I går trente vi litt for oss selv bare, før vi fant en plass vi kunne kaste litt ball. For alle dere som ikke kjenner min hund, så er hun IKKE leken. Jeg har jobbet MASSE med å vekke både kamp og jakt lyst, og nå ser jeg resultater. Legger ved et par videosnutter så dere kan se.
Fremover nå blir det gjennomgang av programmet hvertfall 1 gang hver dag. Så jeg håper dette vil gi resultater!!!

                                                     På vei ut for å hente ball, måtte lete litt..


På vei tilbake :)
mandag 25. april 2011

Et hyggelig visitt til oslo i påsken :)

Nå som jeg har hatt noen dager fri benyttet jeg meg av anledningen til å reise inn til oslo og møte Petter og hans hund Balder. Jeg var også så heldig at jeg fikk møte hans meget sjarmerende datter ;)
Balder er en amstaff på snart 7 år. Kjempe søt er han og den hvite stripa i panna er så brei at han ser ut som en valp fortsatt :P
Det som var litt morro var at Tequilla og Balder var fortreffelig like i utseende. Balder var litt breiere da :P


Det er deilig med hunder som går pent i bånd, for da kan selv små barn få gleden av å "gå tur".


Tequilla måtte sette Balder litt på plass, for han var litt inpåsliten syns hund. Men det brydde ikke han seg stort om, han bare la seg langflat og krøyp etter :P


På vei hjem den kvelden var Tequilla ganske sliten, hun åpnet ikke øynene en gang når vi skulle betale i bommen :P