tirsdag 28. februar 2012

Dagens trening...

I dag har vi vært på trening alle 3. Tequilla, Molly og jeg :) Jeg hadde sett frem til i dag hvor jeg kunne få trent Tequilla ordenlig igjen. også er det jo alltid like morro å se hvordan Molly er. Får å starte med det mest positive.. Molly brydde seg ikke om noen i dag. eller, jo, hun syns tante Lene er super kul. Men bortsett fra det, så var hun bare opptatt av å leke, trene og spise pølse ;) Vi trener litt på sitt og bli, dekk og fot. Jeg er litt opptatt av å få en hund som sitter litt mer riktig på "fot" enn hva jeg har vært med Tequilla. Så her er det skulderen klistra i bene mitt og rumpa rett bak ;) Kontakten kommer seg også veldig nå. Så jeg gleder meg masse til valpekurset jeg skal på fra mandag :D
          Tequilla fikk minimalt med trening i dag. På vei til trening måtte jeg innom butikken og kjøpe potesokker. Får iløpet av de 2 siste dagene har hun fått sår rundt alle neglene sine, og hun har skrapet vekk store deler av putene under på labbene...... Kjempe kjedelig. Hun har nemlig løpt i hagen. Pga mildvær etterfulgt av litt kulde har det jo blitt godt med skare og det tåler bena hennes veldig dårlig.... Denne vinteren har hun vært værre enn noen gang før, men jeg tror det har hatt litt med saltingen i Drammen å gjøre. Så nå blir det igjen noen uker med potesalve og sokker!!!
Kjedelig altså...
Vi får trene i stua så lenge.

mandag 27. februar 2012

man skal tidlig krøkes....

Nå er det jo sånn at den første tiden med valpen er ganske viktig, og jeg mener at om man får miljøtrent en del når valpen fortsatt er valp, så blir livet enklere som voksen. Så på lørdag tok jeg turen inn til oslo får å se på Heidi som skulle starte lp med Jakko.. Det var en del mallefolk der også. så jeg syns jo dette var super morro.

Vi fikk en litt uheldig start på dagen. For når Molly var kommet ut av bilen, og jeg skulle ta med meg noe godis , hørte jeg plutselig et hyl. Jeg snur meg rundt å da ligger Molly under bilen min og forran henne står to lykkelige, ivrige flat'er. Eieren beklaget seg og Molly tok ikke dette noe videre inn på seg :) Så skulle vi inn i hallen. og der var det en sving dør. En ganske smal sving dør vel og merke. Molly gikk inn med meg og jeg dyttet døra sakte og forsiktig slik at hun fikk gått med. Men plutselig begynte folk og dytte bakfra og vips så hadde de dyttet døra over Molly sitt bakben og hun satt fast.... tror hele hallen hørte hylet hennes da. Men vi fikk snurra døra tilbake ganske fort så hun kom seg løs. ikke noe halting og hun  var heller ikke redd for døra etterpå. Så det gikk jo ganske bra..

Molly var ikke helt komfortabel med settingen, men hun holdt seg bare rett bak meg. Ikke noe flukt eller noe. bare minimal til ingen interesse av å hilse på noen. Heldigvis for meg, så var alle for opptatt med sitt, så ingen ville hilse på oss heller :P hehe.

Etter en liten pause i bilen tok jeg Molly ut igjen, og denne gangen ble hun fort varm i trøya. Da ville hun hilse på mange hunder og hun ville hilse på en del mennesker. Men ettersom jeg ikke ønsker å ha en hund som er mere intressert i andre enn i meg, så fikk hun bare hilse på de jeg var der sammen med :)
Men jeg må si at det var meget behagelig å ha en hund som følte seg som kongen på haugen, istedet for en hund som måtte ha oversikt over hvor alle de andre var...


Heldigvis var Heidi der med kamera og tok noen bilder for meg :)
 Så må jeg også benytte sjansen til å gratulerere Heidi med vel gjennomført kl 1 :D og Janita og Elisabeth med delt 2 plass :)