torsdag 14. juli 2011

Pass av Jakko del 1

Ja, da har jeg plassert meg selv i huset til Heidi i Fon for å passe Jakko. Egentlig skulle Richard vært her også, men han måtte på jobb :(
Her er det strålende sol, og jeg stortrives på den store hverandaen :D


Heidi sa at siden jeg ble forlatt så kunne jeg ta med hundene i senga i stedet. :) Og hundene var helt enige ;)


idag har vi spist frokost

fått en tyggeben

og sola oss




Tenker jeg tar med hundene til drammen senere i dag, og blir der til i morgen, og det tenker jeg blir morro for Jakko, for i morgen skal visst Richard ta med Jakko ut å skate ;)

Tusenfryd

På tirsdag tok jeg og Richard med oss Henning, Henriette og Hege på Tusenfryd. Det var meldt ganske gårlig vær, så det var ikke så mange mennesker der heldigvis. :) Været ble heldigvis så bra at man kunne gå i singlet hele dagen. Jeg bestemte meg for å være litt tøff i år og ta speed monster som siste tur. Det kunne jeg trygt ha stått over. i løpet av de få sekundene turen varer var jeg sikker på at jeg skulle kaste opp 3 ganger. så akutt kvalm har jeg aldri vært før. Når turen endelig var over var jeg så svimmel at jeg så vidt klarte å reise meg. Men, nå er det gjort, så nå trenger jeg ikke gjøre det igjen... :P


onsdag 13. juli 2011

MOLLY!!! og diverse annen trening :P

Endelig kom beskjeden jeg syns jeg har ventet så alt for lenge på!!! Valper ventes i midten av september.!!!! så om alt går slik man ønsker så blir det ikke så lenge til min kjære Molly blir født :)
Så nå er det bare å grave seg ned i bøker og friske opp litt litteratur. Jeg har allerede laget en avkryssningliste på ting jeg vil gjøre med valpen i forhold til miljøtrening, så nå er det bare resten som mangler. :P Men en del tanker har jeg jo gjort meg siden jeg har ventet på valp så lenge..

Ellers driver jeg å trener litt på sitt, dekk og stå. Jeg prøver å få inn i muskelminnet til Tequilla akkuratt hvordan bevegelsene blir slik at jeg slipper avt fremdrift i øvelsen når jeg skal begynne å jobbe på avstand.
I tillegg trener vi på apportering, noe jeg syns går utrolig treig. Vi må ta skritt for skritt og her telles sekunder på hvor lenge hun holder apportbukken, og jeg må gradvis øke antallet sekunder. Strekker jeg strikken for langt slipper hun bare bukken og gidder ikke jobbe mer. Utrolig kjedelig altså, men sånn må det jo bare bli.

Reiser straks til Heidi, for å passe Jakko og huset hennes noen dager. Gleder meg og jeg tror Tequilla og Jakko vil syns det er stas å få være sammen hele tiden over noen dager. :D

søndag 10. juli 2011

Nytt akvarie

Jeg og Richard deler samme interesse for fisk og akvarie. Så når det først var 50% salg på akvarier så klarte vi ikke la hver. Vi kjøpte et 325 l akvarie, med møbel og t5 lysrør, som kan dimmes så det er både solnedgang og soloppgang :)
Når det først var oppe så trengte vi en pumpe, og jeg var så heldig og komme over http://www.akvariereker.no/ hvor vi fikk tak i en bra billig pumpe. Når vi hadde surfet hjemmesiden opp og ned bestemte vi oss for å ta med litt ekstra penger og reise ned dit. Denne mannen hadde mye kult altså.



dette handlet vi

Her er 1 rosa posthorn snegle ved navn Lene og en Lilla eplesnegle ved navn Fru Hansen

Her er noen blå hjerteskjell som nå ikke lenger syns i akvariet fordi de har gravd seg ned :P

Vi kjøpte også en god del reker, både røde og blå og 2 stripete.


Jeg har desverre ikke bilde av kongen som er en

Brakeless kenneltreff uke 26

Ettersom jeg skal få venter på malle fra brakeless fikk jeg anledning til å få være med på et kenneltreff denne sommeren. Instruktørene var to herremenn fra Köln, Sharin Sharif Pakdaman og Walter Liedchel, som begge jobber med politiet og trening av deres hunder.
Jeg tok med meg min kjære Tequilla og reiste på et mer eller mindre skytshundtreff. Jeg tenkte at her kan jeg ha mye å lære bare ved å observere, og det viste seg at jeg hadde helt rett.
de to første dagene var formiddagen fylt med spor. Dette var noe Tequilla syns var kjempe gøy. Ettersom jeg ikke kan noe tysk, fikk Walter virkelig brynet seg på kroppsspråk og noen få engelske gloser :P

På onsdag reiste vi først til et nedlagt gamlehjem hvor vi hadde søk i bygg. Var skikkelig morro å se hvordan Tequilla løste det. Ser ut til at nese arbeid er noe hun er god til. Jeg fikk også være figurant for en politimann og hans hund, og jeg må si det at det å bli funnet av en stor hannmalle som tramper deg på tærne mens han bjeffer så sikla spruter er en relativt skremmende erfaring. Så da har jeg lagt skurke planene mine vekk. :P
Etterpå reiste vi til Resq. Et sted hvor brannmenn trener seg selv :P Her var det bare å ta med hundene opp i alle trapper og overganger, mørke rom og vanskelige underlag og et rom fylt av røyk :)



høyt oppe og
langt ned





dette var den eneste av trappene Tequilla fant utfordrene, så her måtte vi jobbe litt.






Jeg har desverre ikke så mange bilder fra denne uka, rett og slett fordi jeg var mest opptatt av å følge med og lære. Fant ikke tid til å fly med kamera :P Dette beklager jeg.

Jeg fikk også en lyniføring i rundering. Noe jeg ønsker å lære meg mer om og kanskje begynne å trene med Tequilla. Det ble også en del lydighetsøkter for min del. Var så heldig den ene kvelden å få med Sigve på en trening og han ga en del gode råd som jeg virkelig skal ta med meg videre. :)

Så som konkulsjon etter denne uka; Jeg gleder meg bare MASSE MASSE MASSE til å få en Malle :P hehe.