onsdag 17. april 2013

En dag for bare, bare meg.

I dag har dagen bare vært min.
Jeg startet med en veldig kort arbeidsøkt i barnehagen. Var ferdig kvart på 1 og dro da rett på trening. I dag var min aller første onklie trening, og jeg må si at det var deilig. Den følsen av at jeg bruker litt tid bare på meg var ganske befriende. Det var ikke for hundene eller for noen andre, kun for meg. Det å kjenne at man presser de musklene man ikke har er egentlig ganske deilig. Følsen av at melkesyra sprer seg og at du må gi alt du makter for å klare de siste løftene i hver serie er egentlig overraskende godt!
Etter endt trening dro jeg hjem og luftet Tequilla og Jakko. Vi koste oss i et hyggelig tempo i skogen. Vi søkte etter kongler og små pinner og hadde det egentlig ganske fortreffelig.
Etterpå bar det ut med Molly. Vi møtte Brita og Happy ved borgen og derifra dro vi til skogs. Det ble en fin tur med avsluttende apporteringstrening og fellesdekk!

Nå sitter jeg i sofaen med bena på bordet og ser på tv!

Fantastisk altså. Jeg gleder meg til flere slike dager!!! :D :D :D

mandag 15. april 2013

Det gikk bra :)

Da er det overstått. Min aller første treningsøkt! Og jeg må si at jeg er ganske fornøyd!
Jeg har blitt veid og målt, slik at vi har et utgangspungt. Og ettersom jeg ikke eier en vekt, så ble jeg faktisk litt overrasket over at jeg veide SÅ mye som det jeg gjør...  Målene har jeg jo ikke noe å sammenligne med, men i forhold til hva legene sier at målene skal være så har jeg noen cm for mye. :P
Dagen i dag ble brukt til å lære meg de apparatene som jeg skal bruke. Det ble noen apparater ettersom jeg faktisk skal trene hele kroppen. Når jeg neste gang skal trene onkli blir det 10*3 på hvert apparat. Vi skal dele kroppen i to slik at jeg kan trene "oppe" og "nede" annen hver gang ;)

Jeg skal ikke skryte på meg at jeg svettet masse i dag, men det jeg kan si er at det verker i begge armene! og i bena. Jeg skulle handle i på vei hjem og var dum nok til å ta en bærekurv... Selvom jeg bare skulle ha 2-3 ting så var jeg nødt til å bytte til en "trekkke etter deg" kurv :P

Jeg gleder meg til fortsettelsen, og jeg er ganske sikker på at på onsdag blir jeg svett!!!

søndag 14. april 2013

Den ene stressfaktoren blir erstattet med den andre :O

Da var helgen over og jeg har bestått Grunnkurs i NRH. Det har vært en slitsom helg full av ny informasjon. I tillegg skulle kurset ende med en prøve, noe som har vært en stressfaktor for meg hele helgen. Ettersom det stadig ble nevnt at nesten ingen noen gang har strøket på denne testen ble jeg jo enda mer stresset. Tenk om jeg strøk!!! Tenk så flaut!!!
Men jeg bestod og skuldrene rakk å senke seg noen hakk. I hvertfall helt frem til jeg begynte å spise min mc'ern mat på vei hjem...
Da kom jeg på at jeg har jo kanskje gjort min mest dusteste avtale noen gang!!

Jeg satt nemlig å så på tv her en dag. Nok et slikt slankeprogram. Og nok en gang ble jeg grepet av min lille fantasi om å komme i form. Jeg diskuterte dette med min søster og vi ble enige om å gjøre det sammen. Lage et treningsprogram og pushe hverandre til å gjøre det.
Ettersom ingen av oss kan noen ting om slikt tenkte jeg at det var lurt å spørre noen som kan dette om råd!
Smart som jeg er tenkte jeg da kjapt gjennom vennelista mi på face og kom på at jeg har jo Norges Sterkeste Kvinne 2013 som venn og for øyeblikket nabo. I tillegg har jeg hatt datteren hennes i barnehagen min. :P
Så da tenkte jeg at det var helt greit å spørre om tips. I værstefall kunne jeg jo bare ikke få svar.
"Den som intet våger, intet vinner".

Joda, hun kunne gi meg tips på hjemme i stua trening hun, men det gadd hun ikke. Det var mye bedre om jeg kunne trene på treningstudio noen ganger i uka. Hun kunne godt hjelpe meg med det.
Så da ble det sånn da!! I morgen skal jeg til pers. Jeg skal trene på treningstudio for første gang i mitt liv, og min PT er intet mindre en NORGES STERKESTE KVINNE!!!!
 Vil jeg egentlig dette?????Jeg må jo si at selvom jeg er fullstendig klar over at jeg ikke veier 150 kg. Så føler jeg meg slik nå. Jeg kjenner allerede angsten for det å bli sliten, jeg er livredd for å vise hvor dårlig form jeg faktisk er i!!!
Jeg vet med meg selv at jeg kommer til å pushe meg, men jeg vet også at jeg skammer meg over hvor dårlig form jeg er. Så for å ikke vise det, så holder jeg heller pusten mens jeg trener. Så i stedet for å bli andpusten, så blir jeg heller fanget i en blanding av "astmaanfall"  og kvelning og en dæsj av hiksting når jeg først lar lungene jobbe med åpen munn....
 

Så Kikki, om du leser dette håper jeg du er forberedt på å møte den minst trente dama i Norge. ;)
Ikke gi meg opp er du snill.. Ikke med en gang i alle fall :P
Vit at jeg svetter allerede!

En annen ting jeg stresser litt over er jo at jeg ikke aner hva man har på seg når man trener. Det skal sies at jeg har ingen treningstights. Valgene mine er joggebukse vs shorts... Jeg heller mot joggebukse selv om det sikkert blir super varmt... Ikke har jeg sportsbh heller.. Men jeg har nye joggesko :D

Er super spent og super nervøs på en gang..
Lurer på om jeg får sove i natt...