mandag 8. august 2011

lynoppdatering

På Tirsdag sa jeg opp jobben i barnehagen. Syns det er litt vemodig, men på en annen side så var det nok helt det riktige valget. Så nå må jeg ut å søke jobb, og mens jeg gjør det, så jobber jeg litt ekstra på gamlehjemmet. :)
Fredag var jeg tidlig ferdig på jobb, så da tok jeg turen til Heidi. Det er alltid like koselig, der fikk jeg smake på gode muffins og jeg fikk god mat. :) Det er ikke maten som gjør det koselig da. den er bare toppen av kaka :P men det å sitte på kjøkkenet og skravle med Heidi om hund og alt annet som faller oss inn er virkelig noe jeg setter skikkelig pris på!! Det å få lov å tilbringe tid med Maia piraja og Jakko er også veldig morro. Jakko har en så artig personlighet at han er til å spise opp. Maja har fått piraja navnet av en grunn og jeg syns jo hun er kjempe kul. Vi fikk trent på å klippe litt klør også :P
Etterpå dro jeg til Krizoo for å trene litt med Lene. Er så morro nå som hun har vært på litt kurs og fått noen gode tips til positiv trening.
Jeg ble med hjem til Lene på fredag, for på lørdag skulle hun konkurere i kongsberg.
For første gang lå Oleo på fellesdekken og jeg kjente jeg fikk gåsehud!!!!
Han klarte også avstandskomanderinga kjempe bra. Dette er jo de tingene hun har sliti mest med. Ettersom det var veldig varmt så var ikke Oleo helt "på", men kan jo ikke si at det hadde så mye og si, for Lene vant hele kl 1!!!!! GRATULERER MASSE!!!!!! Nå kan vi begge finjustere på ting og gjøre oss klare til kl 2.
Det var også veldig hyggelig å treffe Thomas igjen. Han var og skulle starte kl 2 med Spirit. :D
så bar det rett på jobb både lørdag og søndag.
Og etter jobb på søndag bar det rett på visning. Men denne gangen fant vi heller ikke det vi var ute etter....
Kan ikke drømme huset snart dukke opp?????

Jeg vil ha et hus med stor hage og gjerne et uthus. Dobbel garasje hadde heller ikke vært å forakte, men det er ikke et must. Så om noen kan finne drømme tomta med et hus med muligheter så blir jeg veldig glad om jeg blir tipset ;)