torsdag 22. september 2011

Hund på jobb :)

Nok en gang har jeg fått mulighet til å ha med Tequilla på jobben. Denne gangen ble hun med i dyrebutikken. Hun fikk ligge bak på "kontoret" vårt.
Der var det en vel brukt pute som alle de andre hundene har ligget i og et stort ben. Jeg prøvde å få Tequilla til å legge seg i senga, men det ville hun IKKE. hehe, luktet nok litt for mye. Hun la seg heller under skrivebordet hun. Jeg satte noen pappesker som sperre så hun ikke skulle komme ut i butikken. Det er jo en dyreklinikk vegg i vegg, så det var nok hyl og bjeff i hele dag. Tequilla derimot var helt stille. hun satt og ventet, lå og ventet og sov.. Snille, snille hunden min. Ettersom timene gikk ble hun nok lei av å ligge på gulvet, så hun la seg tilrette i senga etterhvert. Først 20 min før stenge tid hørte jeg henne, og da var det et skikkelig bjeff. Et bjeff som fikk meg til å løpe bak, for jeg skjønte at der var det noen, og både jeg og han andre som jobber der var jo ute i butikken. Inne på kontoret stod en guttunge og lette gjennom alle skapene der vi har våre personlige ting.... Tequilla var kjempe sint, så jeg måtte roe henne mens jeg spurte hva denne gutten drev med. Det viste seg at det var sønnen til en av de andre ansatte og at han var kommet for å hente en jakke og en mobil.. :P Hehe.. Som Kent sa, enda godt hun var der, for ingen av oss hadde hørt at noen gikk i døra så det kunne jo vært hvem som helst.

Er utrolig fornøyd med den omgjengelige hunden min. Kent hadde lunsj med henne i dag og hun brydde seg ikke i det hele tatt. :)

1 kommentar: