torsdag 22. september 2011

hus,hus kom til meg...

Nå føler jeg at jeg har vært på husjakt i evigheter!!! Jeg har jo lett etter hus siden før jeg ble kjent med Richard, og nå leter vi etter hus sammen. Men syns aldri huset vi vil ha dukker opp. Ihvertfall ikke til en overkommerlig pris. Kanskje vi er litt for kresene, men på den andre siden vil vi jo helst finne et hus vi kan bo i en stund.
Søket vårt dekker mye av vestfold og deler av buskerud. Det beste hadde vært noe mellom Tønsberg og Drammen.
Det trenger ikke være det største huset, men det må ha potensiale... Kan godt være en del opppussing, men da må prisen tilsvare det.
Vi vil jo helst ikke bo oss ihjel. Er bedre å kunne bo OG leve, enn å bare bo.
Så vil vi ha hage, stor nok til en hyggelig uteplass, noen bed og en hagedam. Det opptimale hadde vært om jeg kunne ha en treningsbane der og om det var plass til et slags bryggerhus.
Turmuligheter må det også være i nærheten, og igjen, det opptimale hadde vært om man kunne kjøre firehjuling for å lufte hund :P

I hodet har jeg en god idè om hvordan drømmestedet hadde vært, men jeg tror ikke vi har råd til å finne det akkuratt nå... Prisene sier i hvertfall det... og da kommer jo tankene da, skulle man tatt noe nå som man ser for seg at man kan bo i kanskje så mye som 10 år da, for så å ta sikte på drømme boligen, eller burde man smøre seg med tålmodighet, spare penger og betale ned lånet på leiligheten imens....
Uff dette er vanskelig altså....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar