onsdag 19. januar 2011

Noen tanker...

Jeg opplever at også jeg får nok av livets motgang innimellom. Jeg føler at også jeg deler mye av min indre frustrasjon og annen "dritt" med mange.. Innimellom så føler jeg tilogmed at det kan bli litt mye av det negative.. Jeg tenker ofte at jeg kanskje har litt feil fokus og at meste parten av mine samtaler med venner kanskje inneholder mer neagtivt enn positivt.. Ofte når jeg reiser fra et besøk eller når jeg legger på i tlf tenker jeg at jeg har tatt mye plass..
Og alt dette blir så feil når jeg alt i alt er veldig fornøyd!! Jeg har det veldig bra for tiden, og mener jo egentlig at jeg stort sett har hatt det ganske bra.. Selvfølgelig har jeg hatt tøffe perioder i livet jeg også, og fortsatt møter jeg veggen innimellom. Men med den sekken jeg har på ryggen og med di vennene jeg har, så føler jeg meg utrolig sterk. I tillegg har de siste årene gitt meg et mye nærmere forhold til min familie.

Når jeg legger meg om kvelden er det heller sjeldent at jeg tenker - uff for en dag.. Som regel legger jeg meg smilende og tenker på hva som kan vente meg når jeg våkner...
Når jeg våkner er det sjeldent jeg at jeg gruer meg til dagen, eller har mest lyst å bli liggende. Jeg bruker som regel et parr min på å planlegge dagen i korte trekk. (også legger jeg inn et ønske/håp) .

Så fremover skal jeg prøve å dele mer av mine positive ting og jeg skal prøve å ha mer fokus på andre enn meg selv. (tror jeg egentlig har det, men at det kanskje ikke virker sånn alltid).
Jeg skal prøve å heller legge frem utfordringer med evt løsninger og jeg skal tenke før jeg prater..
What comes aroud, goes around. Og det har jeg opplevd mye av. Både positivt og negativt..

Så et litt økologisk liv, her kommer jeg :)
Godt for meg, godt for andre!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar