søndag 31. juli 2011

Miljøtrening

Nå har det seg sånn at jeg snart skal få valp, eller forhåpentligvis i november :) Og jeg har planlagt en hel del jeg skal gjøre med denne i form av miljøtrening.
Tequilla startet sitt liv i Oslo, og har jo derfor fått mye gratis. Vi har flyttet mye og hun har opplevd mye.
Så har det seg sånn at Lene fikk valp for ca 1 1/2 år siden. Den har levd sine gode dager til nå på landet.
Så fordi jeg bor i drammen, og har en "byvandt" hund, så fant vi ut at det kunne være lurt å bruke hennes ro til å miljøtrene Lenes hund. :P
Vi startet første økt i lille stokke. Der vi møtte mennesker, biler og et tog. Det var veldig tydlig at hennes hund avreagerte dårlig og den syns veldig mye var skummelt.
Vi brukte litt tid ved togstasjonen. Og jeg inbiller meg at Tequilla hadde en god innvirkning, for så lenge hun lå der, lå Oleo der. Mens når hun kom til meg for å å få litt oppmerksom het, "løp" Oleo til Lene for støtte.

Vi endte dagen med en liten treningsøkt på Krizoo og litt ballkasting.


I dag ble Lene med til Drammen for å ta neste steg. Vi trente masse på å gå pent i bånd. Vi dro først til Gullskogengård for å møte litt ender og en annen vakker fugl.

Etterpå dro parkerte vi bilen hos meg for å gå langs vannet. Ikke bare møtte vi mange mennesker og hunder, men vi satte oss også ned mellom de skumle togene som kjører forbi og en enda skumlere båt.
Oleo gjorde det mye bedre i dag. Han ble nyskjerrig på det skumle og gikk mot det for å finne ut hva det var, for så å kunne legge seg ned å slappe av.
Mennesker og hunder reagerte han ikke på i det hele tatt..
Det kommer nok til å bli kjempe bra, og jeg gleder meg til det er min tur med ny valp.. :D2 kommentarer:

  1. Maia vil også på den gården med alle fuglene :-)

    SvarSlett
  2. Så herlige bilder, vi ønsker oss også sol!
    Skulle også ønske at vi bodde på en litt mer sentral plass, hvor miljøtrening hadde gjort noen virkning:)
    Flott blogg du har!

    SvarSlett