onsdag 11. mai 2011

Kom arbeidslyst å treng deg på, jeg skal prøve å ikke gi motstand!

Etter 1 uke sykmelding pga vond rygg har dagsrytmen blitt litt forandret. Jeg har vært i Drammen hele uka og kom hjem til meg først i går. Det var en forferdelig lukt og et ikke så hyggelig syn som møtte meg. På onsdag måtte vi nemlig reise i veldig hu og hast etter vi hadde stått opp, så vi forlot redet slik det var. Det fikk jeg svi for når jeg kom tilbake. Vi hadde nemlig ikke ryddet bort etter middagen, og den hadde gjort sitt for å sette godlukt i huset. BLÆH! Så i går hadde jeg en liten ryddingsøkt, men mest av alt fokuserte jeg på vond lukt,  klesvask og badet. Så når jeg da i dag sto opp alt for sent, kom jeg på alt det andre som må gjøres.
Men det er noe med det, når man sover så lenge, så blir man så slapp. Og når man da har tuslet rundt 1 uke uten å gjøre stort annet enn å pleie vond rygg, så er man litt ute av trening. Det liker jeg ikke. For det betyr at jeg nå fortsatt sitter å ser på alt det som skal gjøres, og jeg gjør ingen ting :P
Har virkelig ikke lyst til å sette igang!!! Hehe. men jeg får vel bare bite tenna sammen tenker jeg, for det må jo gjøres. Det blir jo ikke borte av seg selv.
Jeg liker best å ha det ryddig. og når jeg først kommer inn i rutinen, så blir det holdt forholdsvis ganske strøkent.
Så kom arbeidslyst å treng deg på, jeg skal prøve å ikke gi motstand!!!

1 kommentar:

  1. Det beste er å sette seg ned å vente til annfallet går over

    SvarSlett