lørdag 9. juli 2016

Danish Open 2016 - Vår debut i Mondioring


Lite visste jeg at 3 mnd etter vi startet å trene målrettet mot mondio, så skulle vi klare å ikke bare karre oss igjennom, men faktisk komme oss på 2. og 5. plass i vår aller første mondio konkurranse ;)
Det har vært kjempe morro å trene mot vår debut, og jeg gleder meg enda mer til å trene fremover. :D
Det Molly mangler i fulle bitt, tar hun igjen i stor arbeidsiver og enorm "will to please". Vi har testet, prøvd og feilet, repetert og diskutert. Og nå har vi endelig begge en større forståelse av hva vi trenger for å klare oss i denne sporten.

Jeg er heldig som har tålmodige treningskompiser som lar meg teste ut ting slik jeg ønsker. De tar meg med på jakttreninger for å lære meg fremadsending, de løper rundt med bitepute på rallytreninger og stiller opp som superforstyrrelser på lydighetstreningene.
Jeg har også en helt egen mondiogjeng som gjør sitt beste for å putte all nødvendig informasjon inn i den lille knotten min. Jeg er helt sikker på at de ganske så ofte river seg i håret og tenker at jeg kan være et nokså håpløst tilfelle, men nå fikk vi endelig visst at om man ikke gir opp, så gir det resultater ;) :P

Her er film fra lørdag og søndag. Vi har fortsatt masse å jobbe med, men jeg koste meg overraskende nok på banen (ikke fult så mye nerver når vi først kom oss inn) og Molly ga meg virkelig godfølsen!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar