søndag 6. desember 2015

Endelig!!

Mens jeg satt og nippet til et glass hvitvin i går kveld tenkte jeg et øyeblikk at jeg gledet meg til i dag.
Når jeg sto opp i dag var den gleden borte...

Jeg vet at det er helt unødvendig, men jeg vet ikke hvordan jeg skal la hver. Jeg blir så SINSYKT stresset og nervøs hver gang jeg skal konkurrere.
I dag hadde jeg litt over en times kjørevei til oppmøtested, og hele veien ble brukt til å tenke på "hva hvis" og "burde jeg gjøre sånn" og "hvordan pleier jeg å gjøre?". Tankene bare tar helt av og jeg ser til og med for meg problemer og situasjoner jeg aldri noen gang har opplevd, og som i tillegg er veldig lite trolig at jeg noen gang kommer til å oppleve. I allefall med denne hunden.
Jo nærmere jeg kommer stevnet, jo mer kvalm blir jeg.
I dag var jeg på siste fellesdekk av nesten 40 startene. Det vil si at jeg hadde fryktelig lenge å vente før jeg skulle inn i ringen.
De første timene gikk bra, men når det nærmet seg min tur blir jeg helt borte. Jeg klarer ikke lenger å få med meg hva folk sier og jeg spør om de samme tingene om og om igjen.  Jeg har et sterkt behov for full kontroll, noe som er fryktelig vanskelig i en slik situasjon.

Jeg hater rett og slett konkurranser!
Jeg hater ikke nødvendigvis det å konkurrere, for selv om jeg ikke puster når jeg går fvf og selvom jeg både kaldsvetter og nesten griner meg gjennom programmet, så liker jeg den følsen jeg har når jeg går med hunden.
Jeg koser meg når jeg går der inne med Molly. Selvom ikke alt ser så himla perfekt ut, så føler jeg at vi begge koser oss litt. Det er veldig mye mulig hun koser seg mye mer enn meg, men jeg blir litt rett og slett litt stolt over henne.

I dag har vi nådd målet for i år, og vi har endelig fått opprykk til kl. 3! Vi har prøvd noen ganger, med varierende hell. Vi har erfaring med 0'er fra nesten samtlige øvelser, men i dag slapp vi unna hele jævla 0'en :D

For de spesielt interesserte har jeg selvfølgelig laget en film :P

For de som kun lurer på resultatet, så ser det slik ut:

Fellesdekk :                         8
FVF:                                    8,5
Dekk under mars:                9
Innkalling m/stå:                 9
Stå under mars:                   8,5
Ruta:                                   6
Apport:                                8,5
Hopp over hinder:               6
Avstand:                              8,5
Helhet:                                10  og 8        (grunnet to ringer)


 Sum:                                   162
Plass:                                    4


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar