mandag 9. januar 2012

Besøk hos Livia, Lucas, Amyra og alle valpene ;)

På lørdag dro vi fra Larvik med båten som gikk til Hirtshals kl 12.45. og var fremme i danmark ca 17.30. Da var det bare å cruise av gårde til et lite hus i Brande. Utenfor huset stod det en bil med merket Greenbasillisk på, så vi var ikke i tvil om vi hadde kommet riktig. Døren ble åpnet før jeg rakk og ringe på og jeg var overrasket over hvor stille det var der. Det eneste vi hørte var noen små Parson valper som lagde litt lyd...
En vakker Amyra møtte oss blid og fornøyd, det tok ikke lang tid før hun stod med en bamse i munnen ved siden av meg og ventet på kos. En liten spretten Parson russelterrier kom også å ønsket oss velkommen.
Det gikk ikke lang tid før valpene ble sluppet ut av valpekassa og 10 nyelige valper kom løpende ut får å finne mammaen sin :)

Jeg ble helt fortryllet, jeg satt bare å smilte og smilte, å siklet og siklet :P
Det var mye fart i disse valpene en stund, og det var ikke bare bare å ta bildet.
Her er den ene tispa, meget nyskjerrig.

Jeg klarte ikke å holde fingrene av fatet så veldig lenge. Her var det mange nurk å kose med ;)Livia og Lucas har reddet en nydelig husky som egentlig skulle avlives. De syns visst ikke at 14 valper allerede var nok.. men på den annen side, hva gjøre vel en til :PDet tok ikke så lange tiden før valpene var slitene og måtte sove litt. De hadde hatt besøk før på dagen også, så jeg var egentlig imponert over hvor aktive de var den tiden vi var der.

Når valpene sov klarte jeg og rive meg vekk et lite sekund slik at vi kunne fylle ut de nødvendige papirene, spise litt og prate mer :) Da fikk vi vite at de faktisk hadde 5 voksene maller til inne i huset. Jeg ble litt sjokkert, for jeg hadde ikke merket at det var noen flere hunder der. Vi ble da fulgt litt lenger inn i huset hvor det stod 4 bur med 4 flotte maller inni ;) Vi fikk hilse på alle sammen. Grunnen til at de stod der var for at ikke vi skulle bli overfalt når vi kom :P Men jeg er sjokkert over at de ikke lagde en lyd jeg.. hehe. 7 voksne hunder under samme tak og 14 valper, og alikevel full kontroll.
Den siste hunden stod i et bur i gangen. Det var en tispe på 18 mnd som de bare hadde hatt i 3 mnd.
Jeg er helt overveldet. Her går alle hundene sammen med hverandre og alle valpene. Helt utrolig syns jeg :D :D

Her er "tante Parson" (henne har egentlig egne valper da, men hun tok seg gjerne litt av Amyra sine alikvel)Tispene er de valpene som har rosa, rosa/grå og lilla halssnor :)
Jeg gleder meg til å få vite hvem av dem jeg får.
Det ble en del bilder i dagens blogg. Men det skjønner dere kanskje!!!

2 kommentarer:

  1. Å så skjønne de er!
    Skal Tequila få en venn til?
    Liker bloggen :)

    SvarSlett
  2. Ja, Tequilla skal få en liten lillesøster ;) takk for komplimentet om bloggen min ;) Hyggelig at noen liker den :D

    SvarSlett