tirsdag 7. juni 2011

natterangler....

Ja. da er kl 01.48 og jeg setter meg for å blogge litt. I går sov jeg ca 3 1/5 time og det ser ikke ut som denne natten skal gi meg så mye mer... Tror det er litt mye som surrer i hode på meg for tiden.
Molly som lar vente på seg, huskjøp eller husbygging, flytting til drammen, hundetrening, familie og ikke minst idioter som gjør livet litt surere å leve.
Jeg har det virkelig supert for tiden. Jeg har fått meg en fantastisk kjæreste, som snart er samboer. ;) Jeg venter på en valp som jeg har brukt evigheter på å finne. Jeg har venner som er supre, en flott familie og slekt. En hund jeg er kjempe fornøyd med. Men likevel så kommer det stadig inn noen tlf samtaler som knekker meg litt. stadig nyheter som ikke er så kule. Hadde det enda vært en ting, men det er liksom innputt fra flere kanter... :/
Så i kveld har jeg koblet av med tv, pc, sjokolade og en varm hund i sofaen.

Til helga skal jeg være med Heidi å se på hennes nye valp og jeg gleder meg vilt. En jentetur til danmark er aldri og forakte og når den kan inneholde hunder også så er jo virkelig alt perfekt!!!!
I løpet av juni flytter jeg til drammen, inn til min kjære :)
i uke 26 skal jeg til Haugesund og trene Tequilla. Noe jeg gleder meg sinsykt til. Og det gjorde ikke akkurat turen værre at Richard også hadde lyst til å være med. :D
Ja, som sagt jeg har det fantastisk.
Men, som jeg også nevnte, så lar Molly vente på seg. Tispa har ikke fått løpetid enda, og jeg er super utålmodig!!!!!
Gud som jeg gleder meg til FERIE!!!

hehe. ja, som dette blogginnlegget, så går ukene, dagene og ja minuttene veldig opp og ned for meg for tiden.
Håper på noen gjennombrudd snart. Men jeg føler på meg at de er på vei. Jeg har ihvertfall vokst litt i dag, og tatt noen nye stillinger til ting. Så i morgen skal jeg friske opp et par ark, og starte litt på nytt!! Gleder meg.
Jaja. Natta folkens.

1 kommentar:

  1. Her aner jeg mye å prate om på vei ned til Danmark :-).
    Gleder meg til å dra på tur med deg igjen :-).
    Ikke minst å ta deg med til mitt deilige Danmark.

    SvarSlett