onsdag 3. desember 2014

Tenk deg....

Tenk deg at du våkner av vekkerklokka. Du undrer deg på hvorfor den ringer så du trykker på slumreknappen for å huske årsaken til at du skulle opp tidlig. Så våkner du igjen av at det ringer. Du har fortsatt ikke kommet på hvorfor, så du slumrer igjen og igjen og igjen. Så tikker det inn en melding. "Er på vei"..
Du ruller deg ut av senga og kommer på at du skal ut å farte litt med en venninde. Nå vet du at du har 30 minutter på deg til å gjøre deg klar.
Du subber deg inn på kjøkkenet for å fôre hundene. På veien registrerer du at det absolutt ikke er veldig ryddig hos deg....
Du fyller hendene med skrot du kan hive ut i garasjen mens hundene gjør sitt fornødne.
I det du lukker garasjedøra registrerer du hvor deilig det er at sola prøver å tine frosten som ligger som et pledd på bakken. Det tar deg et par sekunder, men så kjenner du at frosten for lengst har trengt seg gjennom crocksene dine og nå har den omfavnet dine bare tær..
Tenk deg at du på vei inn planlegger å rette ut håret ditt for å vise frem den nye frisyren din fra sitt beste.
Tenk deg så at du blir små irritert når du kommer på at de har tatt strømmen i huset ditt før 'nte gang denne mnd, men du finner glede i å få sminke deg i glimtet fra et telys...

Tenk deg så at venninden din kommer og dere reiser av gårde. I det dere har kommet noen minutter fra huset merker du at du har glemt å pusse tenner, så du tar en tyggis. Dette fører igjen til at du kjenner at du har glemt å spise frokost!!!
Du sier "forsiktig" at du er rimelig sulten og dere blir enige  om å kjøpe noe mat etter dere har levert fra dere diverse gaver.
Tenk deg så hvordan denne sultfølsen vokser mens dere sitter å drikker kaffe hos gavemottakeren..
Tenk deg hvordan kvalmen stiger og svimmelheten gir seg til kjenne når du reiser deg etter noen timer i en stol...

Dere stopper på en bensinstasjon... Du er så sulten at ingen ting frister. Du vet du må spise, men de har ingen ting du vil ha.. Dere blir enige om å dra på Meny. Du ser med en gang for deg en Tacobaguett. Du ser for deg hvordan den ligger der nystekt med smeltet ost...
Tenk deg hvordan munnen fylles med vann bare ved tanken.
Så da kjører dere videre, en omvei tilogmed, til dere finner nærmeste Meny. Du kjenner gleden vokser inni deg mens du målrettet går mot varmdisken.
Tenk deg så den skuffelsen du føler når du ser at det ligger halvrå tacobaguetter i disken. Osten er ikke en gang smeltet..
Du er nå blitt så opphengt i denne tacobaguetten at du kan ikke kjøpe noe som er halvgjort... Du venter til neste butikk..

Dere skiller lag og du begir deg ut på videre shopping alene. Du stopper først på Jysk for å kjøpe litt dilldall du trenger. Og når du står i kassa hører kassadama hvor sulten du er..
Du vet at Meny er nær,.. Du kjenner at du igjen gleder deg.
Tenk deg gleden du da føler når det kommer et nytt brett med nystekte tacobaguetter i det du kommer frem til varmmatdisken!
Tenk deg den boblene følsen du har mens du bærer denne tacobaguetten frem til kassen.
Tenk deg den iveren du føler mens du holder et hardt tak i tacobaguetten mens du går mot bilen.
Tenk deg hvordan vannet samler seg i munnen mens du åpner posen med den gode tacobaguetten i.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Tenk deg så den enorme skuffelsen du får når du ser at du har most hele baguetten og at det i tillegg IKKE er TACObaguett, men en baguett fylt med spaghettisaus!!!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar