søndag 20. juli 2014

En uke uten om det vanlige :D

I en alder av 28 år skulle man tro man hadde lært seg selv og kjenne, men denne uken har gitt meg en liten oppvekker.

Jeg har tilbragt 10 dager i Ål i Hallingdal på Norske Redningshunder avd Buskerud sin Sommercamp.
For å bidra litt stilte jeg som matansvarlig sammen med Frk.Opheim. Vi hadde vel ikke helt peil på hva dette innebar, og jeg må jo innrømme at å organsisere mat til ca 40 stykker er ganske mye vanskeligere enn å lage mat til seg selv. 
I løpet av uken lærte vi å beregne hvor mye mat som går med til så mange. Vi startet uken med altfor lite mat til middag, og endte uken med altfor mye mat til middag :D

Min treningsplan for uken var å få satt på fastbittet og å trene rundering. Jeg håpet på at jeg skulle være klar til å stille til prøvene i slutten av uken slik at jeg var "good to go" til hovedkurs og ukas arbeid.
Når man er sammen likesinnede, og treningen går nokså bra, så blir man (eller i allefall jeg) litt for lett revet med. Så jeg meldte meg opp til prøvene på onsdag slik at jeg skulle kunne være med på ukas arbeid som startet på torsdag. 
Pga. aksjon ble prøvene mine flyttet til torsdag formiddag og ukas arbeid startet rett etter disse. 
Vi stod sporet, og strøk runderingen. Noe jeg forsåvidt var veldig forberedt på. Dagen ble lang og når kvelden kom og vi skulle ha melding på gjenstander så meldte ikke hunden min på noen av de....
Allerede da begynte tankene og svirre litt, og jeg innså vel egentlig at jeg hadde gått litt fort frem. Vi hadde tross alt nettopp begynt å bruke fastbitt. 
Etterpå trente vi på mørkesøk i bygg. Noe som egentlig gikk veldig bra med tanke på meldingen. Hun søkte, fant og meldte. Men her kom svakheten med holdfast frem og jeg skjønte at vi har absolutt ikke en så bra apportering/holdfast som jeg trodde. 

De fleste som kjenner meg godt vet at jeg fort blir litt sår når jeg møter sånn type problematikk. Det å vite at jeg har gjort for dårlig grunnarbeid og allikevel klare å bli litt for irritert på hunden fordi den ikke gjør slik som jeg syns det hadde vært best om den gjorde tar knekken på min samvittighet.
Så etter en dårlig natt med søvn og altfor mange tanker så gikk jeg rett i kjelleren når jeg ikke klarte noen ting dagen etter heller. 
Nå skal det sies at bilen min gikk til dundas samtidig og hunden til Marie havnet i et jordvepsebol. Så for slitene overfølsomme meg ble det rett og slett for mye. 

Ettermiddagen ble fult opp av tårer, bilberging, telefonsamtaler og en avgjørlse om å bryte ukas arbeid. 
Jeg var rett og slett utslitt. Jeg tror jeg hadde 70 grunner til hvorfor jeg ikke ville være med mere på ukas arbeid, men sannhenten er at jeg kom på at jeg for ikke lenge siden vurderte å ta B neste år rett og slett fordi jeg har fått trent altfor lite. Jeg var supersliten og hadde gått imot alt jeg tenkte før jeg reiste hjemmefra. Jeg hadde dårlig samvittighet for hunden og jeg syntes det var kjempe flaut at vi ikke fikk til noe som helst. 

Når denne avgjørelsen var tatt lettet det litt på trykket, jeg fikk en god natt søvn og var klar for mere hundetrening og mere hygge.

Jeg må jo si at selvom jeg hadde en kjip dag, så har jeg hatt 9 knallfine dager!
Jeg har møtt mange nye mennesker og truffet igjen mennesker det er lenge siden jeg har sett. Jeg har trent masse hund og lært utrolig mye. 
Jeg har sett NRH sin styrke i samhold, frivillighet og kompetanse og jeg bøyer meg i støvet for alle som stiller opp og bidrar. 

Jeg håper virkelig dette blir en tradisjon for jeg gleder meg masse til neste gang :DHer er noen bilder fra uka. Det er ikke så mange for jeg har faktisk vært skikkelig dårlig på å ta bilder :o
                                         

                                       Takk for nå :D
                                                

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar